2777
2789
عنوان

اولین شبی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 118798 بازدید | 566 پست
خاموشه حس میکنم میدونه تنهام 

عزیزم خونه از خودتونه؟

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
منم برام پیش اومده چندبار تنها موندم تازه پشت هم 3_4روز منم از تنهایی میترسم اما هربار میگم نه ترس ک ...

دهنت سرویس 😂😂😂

پس چرا من نمیتررررسم😑

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیر پدرشوهرم 

خب پدرشوهرت کجاست نزدیک خونتونه؟

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
مشکل اینه ک تنهام اگه نبودم واسم خنده دار بود

خب منم تنها بودم عزیزم

ترسی نداره

از رو دیوار یا در بسته ک نمیاد داخل فداتشم

برو سریال ببین

اخه تنهایی که ترس نداره فداتشم

من عاشق تنهاییم

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
خیلی فاصله داره اما الان مسافرتن 

بابای خودت چی؟

از این میترسم ک فکر کنه من مشکل دارم 

نه عزیزم شما اصلا دیگه پشت پنجره نرو. جاتو بنداز جلو تلویزیون فیلم ببین. درم قفل کن کلیدم بزار داخل قفل.. که ازونوز کلید نچرخه. یک لامپ هم روشن بزار.. فکر کنه ماه رمضونه بیدارین برا سحر. 

دهنت سرویس 😂😂😂 پس چرا من نمیتررررسم😑

من اصلا تنها میشم افکار سمی میاد تو ذهنم   یبار شانسم آخر شب برقم رفت چهاردست و پا رفتم چشم بسته فقط کلید برداشتم رفتم تو خیابون