2777
2789
عنوان

اولین شبی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 118797 بازدید | 566 پست
حس میکنم این میدونست تنهام منو ترسوند یا شایدم قصد داشت

عزیزم بنظرم اصلا نگاش نکن برقو خاموش کن بخاب... 

احتمالا اون آقا سادیسمی هست. 

و دنبال اینه که شما از رو کنجکاوی نگا کنی و اون فکرش جای دیگه اس ... 

این نگاها و افکار شیطانی ان... مبادا بفهمه شوهرت شبها نیست و بخاد به طریقی به شما نزدیک بشه. مراقب خودت و زندگیت باش عزیزم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم واسش دست تکون بده اونم بترسه...

😂😂😂😂😂واییی 

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

منم برام پیش اومده چندبار تنها موندم تازه پشت هم 3_4روز منم از تنهایی میترسم اما هربار میگم نه ترس کجا بود برید راحت باشید قلدری الکی میکنم ولی کامل درکت میکنم توام با چاقو دست تکون میدادی براش من یبار از بس ترسیدم 3 شب تبر آوردم گذاشتم کنارم   

خخخخ ببخشید اسی ولی خندم گرفت خب توام یه دست تکون میدادی

منم چن وقت پیش شب ساعت ۳ یه اقایی معتاده و شبا تو خیابون هزیون میگه داشت فحش میداد به فرد خیالیش منم بیدار بودم رفتم لبه پنجره سوت زدم یهو برگشت ب فحش داد😂😂😂😂 وای از بس خندیدم ترکیدم اون منو نمیدید من اونو میدیدم بعد فحشا بدی میداد

نترس دورت بگردم ما کنارتیم

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏