2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلم میخادبرم 

تاترکیه نفری ۸۰تومن‌میگیرن‌میگن بعد چندسال میشه رفت کشور های دیگه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

فک میکنم بامهاجرت مستقل شدن زندگی بهتری درپیش رو هس خیلی دوستدارم ان شاالله موقعیتش جور شه برم موفق بشم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
جدی ؟ تو این مدت کجا میمونن؟

دیکه فک کنم‌کمپی جای ک نخصوص مهاجراست میگن‌ترکیه باز مهاجر پذیرفته از فامیلا شاید بعد عید برج ۲.۳برن

استرالیا

ازچ راهی تونستی بری استرالیا؟؟؟🤤

خیر گرچه اونجا آشنا دارم امل استرالیا دوست ندارم پر از چینی و هندی هست

من دوس دارم بله چینی و هندی همه جا هستن بخاطر جمعیتشون،دانشگاه های آمریکا پر از چینی و هندیه ولی من نژاد پرست نیستم کلا،کنار میام.

یعنی چی چرا باید اینهمه پول بدی ؟

برای اینکه هر قاچاق بری موفق نمیشه ببرتت اون ور مرز صحیح سالم ولی این قاچاق بره میگن انگار با مامورهای لب مرز اوکی هست مرز باز میکنه رد میشن خیلی ساده فک میکنم براهمین چون شریک زیاددارن زیادمیگیرن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز