2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس دارم بله چینی و هندی همه جا هستن بخاطر جمعیتشون،دانشگاه های آمریکا پر از چینی و هندیه ولی من ...

میشه منم باخودت ببری؟؟؟مجردی

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
نرفتم هنوز😅

خب بلاخره ک میریر ازچ طریق اقدام کردید

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خوب ترکیه که میشه مسافرتی بری با مبلغ کمتر بعد پناهجو شو 

نمیشه گلم اونای که اینجور میرن انگار  بعداز وارد  شدن ترکیه وارد کمپ میشن براهمون  پناهجو حساب میان کاراشونو میکنن البته من دقیق درجریانش نیستم ولی یه پروسه ای  اینجوری داره  نمیشه مسافرتی رفت و......

نمیشه گلم اونای که اینجور میرن انگار  بعداز وارد  شدن ترکیه وارد کمپ میشن براهمون  پن ...

والا من تا جایی که میدونم هرجا میتونی توریستی بری و پناهجو بشی 

ترکیه اینقدر هزینه نکنید به نظرم