2777
2789
عنوان

مامانم نزاشت شام بخورم حتی😭

2524 بازدید | 70 پست

من دانشجو شهر دیگه ام. سه هفته یبار یا ماهی یبار میام دو سه روز میمونم اونم همش با جنگ و دعوا میگذره

مامانم کلا غذا نمیزاره خودم مامیشم بزارم تا یه کابینت یذره صدا میده داد و بیداد راه میندازه چرا صدا دراوردی من خواب بودم چرا روغن زیاد ریختی. با دوستم میخوام برم بیرون هزار بار زنگ میزنه چرا با اون رفتیبیرون مگه نیومدیمارو ببینی؟؟ بعد که میام خونه یسره جنگ اعصاب دارم سر کوچکترین کارم فحشای بد میده کارو به کتک کاری میکشونه آرامش ندارم. پدرمم هیچی نمیگه بهش فقط به من میگه دعوا راه ننداز

چیکار کنم نمیشه کلا نیام خونه به پدر و خواهر برادرم سر نزنم

الانم عیده تا ۱۳ باید بمونم خونه موندم چجوری تحمل کنم. تو ۵ روزطاقتم تموم شده

الانم وسط شام بحث و دعوا راه انداخت لقمه هامونو پرت کردیم وسط سفره پاشدیم رفتیم هرکدوم

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت مشکل اعصاب داره حتما باید بره پیش مشاور

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چاره ای نیست هرچی گفت جواب نده!!! اختلاف سلیقه ای تون زیاده!! یا شایدم اختلاف سنیتون زیاده . و حرف ...

به نظرم مادرش اصلا نرمال نیس 

مادره که ارامش رو تو خونه میاره اگه خودش بیمار باشه دیگه خونه خونه نیس میشه میدان جنگ

ببرینش دکتر سلامت روان نداره 

یه ادمی از چند نسل قبل که دکتر رفتنو عار میدونه و تو فحشاش به ادم میگه "باید ببرمت روانشناس" رو مگه میشه راضی کرد مشکل داره؟ 

عه خب مامانتو ببر دکتر ببین چرا اینجوری میکنه ☹️

یه ادمی از چند نسل قبل که دکتر رفتنو عار میدونه و تو فحشاش به ادم میگه "باید ببرمت روانشناس" رو مگه میشه راضی کرد مشکل داره؟ 

به نظرم مادرش اصلا نرمال نیس  مادره که ارامش رو تو خونه میاره اگه خودش بیمار باشه دیگه خونه خو ...

میدونم ولی آخه جرا جدیدا مادرها هم نامهربون شدن 

اصلا نمیشه درکشون کرد؟؟؟؟