2777
2789
عنوان

من خیلی محدودم تو خونه شوهرم

997 بازدید | 29 پست

مثلا حق ندارم تنها جایی برم، یا میرم دهات شوهرم یا نمیزاره بمونم یا ام بمونم زود میاد دنبالم ،رو پسر عمو پسر خاله و شوهر خاله اینام حساسه .مثلا میگ نباید شب خونه خاله بمونی و...ب پیج اینستام گیر میده ک کیو فالو کنم اجازه نمیده شاغل شم بعد خانوادشم ک خیلی بد دلن .شوهرمم اعتیاد شدید پیدا کرده چندساله من ب هیچکی هیچی نگفتم ک شاید درست شه ولی نشد بدتر شده حالام میگم میخوام جداشم میگ ترک میکنمو فلان(ادامه)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نامزدی فهمیدی اینو قطعا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اووف چه سخت 

شوهر منم یکم بد دله نمیزاره کار کنم با خانوادش بحث داشتم و .. آخرش راه حلم ادامه تحصیل بود ولی خدارو شکر اعتیاد اینا نداره 

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂
اره ولی خیلی بچه بودم چیزی حالبم نبود

دیگه تحمل کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
حالا هم هم اعتیادش هم محدودیتش اذیتم میکنه دلم میخواد آزاد زندگی کنم فک میکنم الان بهترین فرصته ک خو ...

نجات بده تو خیلی جوونی 

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂