2777
2789
عنوان

چرا خدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 36 پست
اگر هربار برات تکرار میشه رفتن ها. پس یعنی هنوز درس نگرفتی . نباید اون اشتباهات رو دوباره تکرار کنی ...

اره دقیقا حرفتون درسته اما قضیه اینه که نمیدونم اشتباهم چیه یعنی خودم متوجهش نشدم.بعدم نه ادمایی سر راهم قرار میگیرن که به دلایلی که حتی دست ما نیست نمیتونیم با هم ارتباط طولانی مدت داشته باشیم.اینم هست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه اعتقاد داشته باشی که خدابه کسی ظلم نمیکنه وهیچ کار خدا بی حکمت نیست خیلی راحت بهش اعتماد می‌کنی ...

درسته حرفتون اما بعضی چیزا که دست شما نیست و باعث میشه نتونی با یه نفر بمونی.اونا چی؟چرا خدا با کسی اشنات میکنه که میدونه احتمال زیاد به هم نمیرسید؟

عزیزم مگه تو زندگی آدم باهرکی برخورد میکنه باید باهاش ارتباط بگیره و دل ببنده که وقتی نشد بگه خدا کر ...

نه منظورم اینه که شما یهو از جایی که اصلا فکرشو نمیکنید یهو یکی وارد زندگیتون میشه خب این کار خداست نه؟

خب سوال من اینه اگر ازدواج میکردی اما زندگی خوبی نداشتی  ولی دیگه بی فایده بود حاضر بودی ازدوا ...

یعنی اون کسی که باهاش بودید باعث مشکل قلبیتون شد؟اره اختیار و اراده که خیلی موثره اما به نظرم اول اراده و قسمت خدا موثره که یه ادمو یهو سر راهت قرار میده

درسته حرفتون اما بعضی چیزا که دست شما نیست و باعث میشه نتونی با یه نفر بمونی.اونا چی؟چرا خدا با کسی ...

تو این جور مواقع مطمئن باش که این آشنایی بی دلیل نیست یکی از دلایلش می‌تونه این باشه که شما قدر همسر آینده رو بیشتر بدونی یا اینکه اون شخص رفته فقط یه وسیله باشه که تو رو به تفکر وا داره تا معیارها یا رفتار را رو تغییر بدید هزار تا دلیل دیگه هم هست که می‌تونه به نفع تو باشه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
نه منظورم اینه که شما یهو از جایی که اصلا فکرشو نمیکنید یهو یکی وارد زندگیتون میشه خب این کار خداست ...

نه شما اینجوری به قضیه نگاه میکنید و برای اینکه توجیه کنید و از عذاب روحی تون کم کنید میگید کار خداست

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.