2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا چرا 10هزار؟از الان روزی 10/12ساعت درس بخونی 50درصد کنکور و 100بخونی همه ی درس هارو هم ک میانگین ...

منظورتون از ۵۰ درصد کنکور،نصف کتاباست،یا،نصف مباحث پرتکرار طبق بودجه بندی؟

شما ازین طریق نتیجه گرفتی؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
آره درست میگی واقعا میشه ممنون عزیزم♡

چرا نیاری  من پارسال معمولی میخوندم ۳۵۰۰ شدم  امسال دارم بیش تر میخونم هدفم پزشکی  شما هدفتون؟

اگر روزی فراموشی گرفتم و همه چیز از یادم رفت دوباره تو را انتخاب می کنم ، دوباره عاشق تو می شوم ، چون تو را با تمام قلبم انتخاب کرده ام و قلب مثل عقل فراموش کار نیست ❣️❣️❣️❣️❣️
منظورتون از ۵۰ درصد کنکور،نصف کتاباست،یا،نصف مباحث پرتکرار طبق بودجه بندی؟ شما ازین طریق نتیجه گرفت ...

نصف مباحث هر درس که پر تست و شما میتونید کار کنید، زیست و نمیشه حذف کرد اما میشه مثلا روی ژنتیک کم کار کنی، یا روی اسید وباز وقت نزاری مسعله خلوص و بازده درصدی و کارکنی. نوسان و اتم و بخونی، دینامیک و سینماتیک و حذف کنی. اینجوری دیگ،،،،، حالا بستگی به خودت داره

نصف مباحث هر درس که پر تست و شما میتونید کار کنید، زیست و نمیشه حذف کرد اما میشه مثلا روی ژنتیک کم ک ...

اهان ممنونم

من انسانیم،حتما ازین روشی ک گفتین استفاده میکنم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢