2777
2789
از الان میشه اورد به نظرت  منم از اسفند شروع کردم میخونم

آره میشه چرا نشه؟ 

بشخصه دیدم کسی و که از دهم قلم چی میرفت، سال اول 3هزار شد موند سال دوم ک بیشتر خوند با مشاور و کلاس کنکور شد 60هزار.

دیدم دوست خودم بدون هیجی فقط با کتاب درسی شد 3هزار،الانم مونده که رتبه بهتر بیاره.

دوست صمیمی خودم نهایی هم بزور خوندرفت شانسی شد 20هزار.

اینا مثال های نزدیک بود ک گفتم برات

زمانی تعریف نشده برا کنکور، زمان و کوچیک نکن بهش برمیخوره. 

زمانت خوب، تمرکز کن اعتماد به نفس داشته باش، نداری هم وانمود کن داری. 

به حرفم گوش کن برنده ای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

می خوای شروع کنی؟ 

ما هشتم ماه از سفر برمیگردیم. بیا از نهم شروع کنیم. من انسانی ام 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

هستی اسی تجربیم من 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

آره میشه چرا نشه؟  بشخصه دیدم کسی و که از دهم قلم چی میرفت، سال اول 3هزار شد موند سال دوم ک بی ...

یکم باهام حرف بزن هیچ انگیزه ای تو هیچ زمینه از زندگیم نمونده برام

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

یکم باهام حرف بزن هیچ انگیزه ای تو هیچ زمینه از زندگیم نمونده برام

چند سالته؟ 

نمیدونم چجوری داری صبح هات و شب میکنی. 

فقط اینو بدون که میگذره، برو بشین ی گوشه گریه کن، خودت و خالی کن

بعد ببین چرا نا امیدی 

واقعا چرا ناامیدی؟ 

چند سالته؟  نمیدونم چجوری داری صبح هات و شب میکنی.  فقط اینو بدون که میگذره، برو بشین ی ...

۲۲سالمه دوست ندارم اینجا همه چیو بگم درخواست دوستیمو قبول می‌کنی ؟

آره عزیزم 

درخواست دوستی دادم گلم