2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا 10هزار؟از الان روزی 10/12ساعت درس بخونی 50درصد کنکور و 100بخونی همه ی درس هارو هم ک میانگین ...

منظورتون از ۵۰ درصد کنکور،نصف کتاباست،یا،نصف مباحث پرتکرار طبق بودجه بندی؟

شما ازین طریق نتیجه گرفتی؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
آره درست میگی واقعا میشه ممنون عزیزم♡

چرا نیاری  من پارسال معمولی میخوندم ۳۵۰۰ شدم  امسال دارم بیش تر میخونم هدفم پزشکی  شما هدفتون؟

اگر روزی فراموشی گرفتم و همه چیز از یادم رفت دوباره تو را انتخاب می کنم ، دوباره عاشق تو می شوم ، چون تو را با تمام قلبم انتخاب کرده ام و قلب مثل عقل فراموش کار نیست ❣️❣️❣️❣️❣️
منظورتون از ۵۰ درصد کنکور،نصف کتاباست،یا،نصف مباحث پرتکرار طبق بودجه بندی؟ شما ازین طریق نتیجه گرفت ...

نصف مباحث هر درس که پر تست و شما میتونید کار کنید، زیست و نمیشه حذف کرد اما میشه مثلا روی ژنتیک کم کار کنی، یا روی اسید وباز وقت نزاری مسعله خلوص و بازده درصدی و کارکنی. نوسان و اتم و بخونی، دینامیک و سینماتیک و حذف کنی. اینجوری دیگ،،،،، حالا بستگی به خودت داره

نصف مباحث هر درس که پر تست و شما میتونید کار کنید، زیست و نمیشه حذف کرد اما میشه مثلا روی ژنتیک کم ک ...

اهان ممنونم

من انسانیم،حتما ازین روشی ک گفتین استفاده میکنم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز