2777
2789

فقط تو نیستی همه اینجورین.

مجردی یا متاهل

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می دونی یه مشکلاتی برام پیش اومده شاید به نظر خیلی مسخره باشه 

چ مشکلاتی عزیزم

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
من شش ساله بچه دار نمی شم هر بچه ای رو که می بینم دلم براش میره ادامه

چرا بچه دار نمیشی مشکل از کدومتونه

چند وقت پیش پدرشوهرم کمرشو عمل کرد از شهرستان اومد اینجا من و شوهرم سه ماه ازش مراقبت کردیم نه که تنهام  همیشه.بعد تو اون زمان یه اتفاقی افتاد باعث شد افسردگی بگیرم الان تازه از سفر برگشتیم اما اصلا حال روحیم خوب نیست حوصله هیچی رو ندارم 

از هیچ کدوم قبلا شوهرم اسپرمش ضعیف بود الان با دارو حل شده ولی نمی دونم چرا نمیشه .و همین هم باعث شد ...

الان چند وقته اقدام کردی ؟ تا یکسال هم ممکنه طول بکشه تا بگیره چون شما ۶ هم گذشته تا بدنت آماده بشه زمان میبره

چند وقت پیش پدرشوهرم کمرشو عمل کرد از شهرستان اومد اینجا من و شوهرم سه ماه ازش مراقبت کردیم نه که تن ...

چه اتفاقی

[QUOTE=281566628]چه اتفاقی[/QUOTEمن تو این شش سال تو خونه تنها بودم اخه خونه مامانم اینا شهرستانه همین باعث شده زود از هر چی بترسم و استرس بگیرم تو اون سه ماه یکی از دوستای پدرشوهرم فوت شد من به پدر شوهرم گفتم .اونم حالش یکم بد شد منظورم گریه اینا منم از حالش خیلی ترسیدم حالا از اون روز چهل روزه می گذره ولی ترس اون روز تو وجودمه. رفتم دکتر بهم قرص ضد افسردگی داد ولی فایده نداره نمی دونم چیکار کنم خسته شدم

[QUOTE=281566628]چه اتفاقی[/QUOTEمن تو این شش سال تو خونه تنها بودم اخه خونه مامانم اینا شهرستانه هم ...

برو پیش یه دعا گر معتبر یه دعای ترس بگیر درست میشی