2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاید لطفاً

40 بازدید | 3 پست

عزیزانم من یه حاجت خیلی مهمی دارم اتفاق خیلی مهمیه تو زندگیم قراره بیفته لطفاً برام صلوات یا حمد بخونید که حاجت روا بشم  خداوند بزرگ اجرتون بده ممنونم ..دعای خیر میکنم براتون🙏🤲😍💋🙏🙏

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
اسمتو بگو به نیت ت بفرستیم.

لیلا 🙏ممنونم خداوند اجرتون بده هر چی از خداوند متعال میخواهید نصیبتون کنه انشالله🤲🤲

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کسی نمیاد تو تاپیکم برام دعا کنه😢