2777
2789
عنوان

شوهر

237 بازدید | 17 پست

ما یه مغازه داریم که برادرشوهرمم توش کارمیکنه ولی سرمایه مغازه مال شوهرمنه

شوهرم ی مغازه دیگه داره ک اونجا مشغوله و خییییلی کم ب شیرینی سرا سر میزنه 

از وقتی عقد کردیم خواهرشوهرام زورش کردن ک داداششو ک تو مغازه کارمیکنه شریک سود فقط بکنه 

اونم اینکارو کرد...

حالا از روزی ک عقد کردیم ی روز خوش نداریم چون من میرم اونجا اگر کوچکترین رفتاری نشون بدم ک احساس کنن حس مالکیت دارم از حرص میمیرن تازه باهام سرد میشن و بین منو جاری م فرق میذارن ک‌متوجه شم .

اینش برام‌مهم نیست مشکل من الان اینه ک یکساله ک مدام با شوهرم حرف میزنم ک یکم مغازه رو دست بگیر بیشتر ،جلو اونا ول نکن نزار هرکار دلشون میخواد بکنن تو سرمایه ی ما ک حتی اختیار ی سر زدن نداریم

اوایل آروم میکردیم همو و یکمم بهتر شد منم خ خوشحال بودم ک‌دستش گرفته راضی شدل بودم 

تازگیا دوباره کلا ولش کرده بماند ک چنان حساس شده ظهر بهش گفتم مغازه مال تویه چرا بیخیالی میگه ب توو ربطی نداره و کلی بدو بیراه ک‌ازت دلسرد شدم تو خبیثی و...باورم نمیشد این حرفارو می‌شنوم 

منم دیگه خفه شدم و رفتم تو اتاق.

الان دلم میخواد بترکه ...

دلم نمیاد بیخیال بشم ازین طرف ب غرورم خیلی برخورد ک‌گف بتوچه..آخه زندگی مالی مونه چطور ب من بی ربطه...

چطور جاری دیگه م همه کاره زندگیشه فقط برا من عیبه و اسمش فتنه شوریه

خودش میفهمه ی روزی وقتی کم بیاره

خونه خودتی؟ چند وقته؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان یعنی برادرشوهرت کلا شیرینی فروشی دستشه ؟

مغازه و همه چی مال شوهرته ؟ اون رو شریک کرده ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه لحظه فکر کردم من جاریتم😂😂

اخه برادرشوهر منم شیرینی فروشی داره و وضعش حسابی توپه.

بعد همه میگن شوهر منم شریک کنه که البته اون میگه نه فقط به عنوان کارگر بیاد.

که البته شوهر من چون درس تخصصی خونده شغل ازاد دوست نداره و قبول نمیکنه.

من بخاطر جاریمم که شده بود دوست نداشتم شوهرم بره زیر دست شوهر اون بحاطر حفظ غرورمون🙈🙈

الهی به امید خودت...  

عزیزکم  خیلی خیلی ناراحت شدم که  باز روانتو  بهم  زدن

ولی یادته  بهت  گفتم شوهرت  گیر نده  ممکنه  این  حرفو بهت  بزنه 

اصلا با بی‌محلی دیگران ‌کاری‌نداشته باش اونا لیاقت خوب بود با شمارو ندارن 

با شوهرم ‌با زبون  خوش باید حرف بزنی عزیزدلم مثلا سعی کن ی خونه  بهتر گیر بیارید یا ی مغازه بزرگتر ک مجبور شه اون مغازه رو بفروشه 

مثلا بگو پسر خالم  پسر عمم  فلان  منطقه  مغازه یا خونه  خریده  خیلی عالیه خیلی جلی پیشرفت داره  یا حتی فکر مهاجرت  بندازی تو سرش باید با سیاست عمل  کنی عزیزم

چه جاری و داداشش بخوان  چه نخوان  اون مغازه مال شماست و مالکش شمایید

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
یه لحظه فکر کردم من جاریتم😂😂 اخه برادرشوهر منم شیرینی فروشی داره و وضعش حسابی توپه. بعد همه میگن ...

بخدا ک ثواب کردی خواهر قبول نکردی ن جاری من مالک داره خودشونو

عزیزکم  خیلی خیلی ناراحت شدم که  باز روانتو  بهم  زدن ولی یادته  بهت   ...

ارع اما بحرفم گوش نمیده مدام تو بنگاه ها درحال تحقیقم ک ی ملکی گیر بیارم همش میگه ندارم نمیتونیم اونقد آلام شهر ما خونه ک زمین زیر ۳تومن وچود نداره میگه تو دوتومن میتونم بیشتر نمیتونم ،دروغ میگه همونک۲تومنم از ترس اینکه برادرش دلش بسوزه نمیخره..چون مدام در حال مقایسه ن خانوادش در حالیکه زن اون برادرش دستاش پر طلاست و واقعا خ از ما بهترن اما نمیفهمه ته دلش ازبس تو سرش فرو کردن فک میکنه بخاطر داداشش نباید بخره بهش میگم تکذیب میگنه شاید خنده دار باشه اما واقعا همینه...هیچ دلخوشی ای بهم نمیده این موضوع.میگم بیا ماشین منو عوض کن میگه باشه پیدا کن اونوقت ک پیدا میکنم میگه خیلیه...

اعذاب برام نمونده 

بخدا شبای عید وسط شلوغی رفتاری ازشون دیدم ک آرزوی تخته شدن اون مغازه زو کردم با دل شکسته.حالا ظهر میگه اصلا میخوام بدمش ب همون داداشم ینی بفروشمش...کاری ب لجش ندارم

اینکه همه منو بده دارن حتی خودش خیلی آزارم‌میده مامانم میگه بیخیال شو ب تو ربطی نداره...

اما اگ بم ربطی نداره پس مم تواین زندگی چیکار میکنم....منی ک‌شغلمو بخاطرش استعفا دادم...

تو این وضعیت چیزی بگی شوهرت فکرمیکنه از حسادته اوناهم حس میکنن میخوای دوتا برادرو جدا کنی فعلا صبرکن

آره میگه حسادت...کم‌اوردم از دستش ازبس خپله..خپل نبودا اول خوب بهم گوش داد و اصلاح کرد همه چیو اما الان نه!

اگ جای من بودی چیکار میکردی واقعا

یه مدت صبر میکردم فکر کنه بیخیال شدم و کاری بهشون ندارم تو اون مدتم بیشتر بهش محبت میکردم سمتم جذب بشه بعد از یه مدتی مثلا ازش میخواستم وام بگیریم یا زمین یا...یکم تو مشکلات مالی قرار میگرفت قدر دارییشو میدونست بعد میگفتمش مشکل رو😬