2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 17 پست
یه مدت صبر میکردم فکر کنه بیخیال شدم و کاری بهشون ندارم تو اون مدتم بیشتر بهش محبت میکردم سمتم جذب ب ...

باشع همینکارو میکنم 

ممنون ازت 🌹🥰

هیشکی مث من نشه...آدم بده ی ماجرای زندگیمم..درحالیکه دلسوزی میکنم ...

ارع اما بحرفم گوش نمیده مدام تو بنگاه ها درحال تحقیقم ک ی ملکی گیر بیارم همش میگه ندارم نمیتونیم اون ...

من  قشنگ درکت میکنم ‌قشنگم  تو خیلی خوبی و زن  پر‌تلاشی هستی و برای زندگی داری میجنگی  بنظرم   ی مدت  سخته  ولی کنار بکش سعی کن  باهاشون اصلا  رقت  و آمد  نکنی  برو باشگاه  خودت و سرگرم ‌کن با دختر‌گلت  وقت ‌بگذرون  

ب شوهرت  محبت  کن  تا  ب چشمش بیاد و بیاد سمتت  و بفهمه حق با کیه  فک  کن  اونا  محتاجن  و  شما دارین کمکشون ‌میکنین صدقه سرتون

این  فکرا  رو بکن  حتی فکر کن  همسرت  اون مغازه  رو نداره

چون  آرامش تو مهمه اگر‌خدای نکرده  فردا بیماری عصبی گرفتی  میشه برات  ملک ‌عزیزم؟

خداروشکر شوهرت  دست  و بالش بازه  و خدا بیشتر بهش بده  ولی خودش ب‌روز میفهمه  شراکت  خوب نیست ایشاالله  داداشش جمع جور‌کنه  بره  جایی دیگه  بخره  واسه  خودش

دلی شما  فقط‌با محبت  فراوان ‌میتونی شوهرت ‌و مث موم  تو  دست بگیری با  دعوا  جنگ نمیشه این  راهش نیست با قهر و تو  قیافه  رفتن ‌نمیشه بدتر میشه ازت  سرد میشه

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من  قشنگ درکت میکنم ‌قشنگم  تو خیلی خوبی و زن  پر‌تلاشی هستی و برای زندگی داری میجنگی ...

عزیزدلمی❤مرسی بابت حرفات..باشگاه میرم و یکی دوروزه که سکوت مطلق م و با بچم مشغولم. با خودشم مهربونتر.و رفت و آمد رو فعلا صفر کردم