2777
2789
عنوان

ی دختر سی ساله

1886 بازدید | 89 پست

دلم خیلی گرفته

ی خواستگار دارم خیلی ایرادگیره،خیلی زومه رو همه چی

خودم معلم ودانشجو دکتری

مورد خوب ندارم

بنظرتون چکارکنم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مجردی چشه؟؟؟  خداروشکر حقوق گیر هم ک هستی دستت پیش کسی دراز نیس

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
مگه مجردی چشه؟؟؟  خداروشکر حقوق گیر هم ک هستی دستت پیش کسی دراز نیس

دوست دارم ازدواج کنم

نیاز عاطفی،جنسی

باید بگم

چراهروقت میگیم ازدواج همه میان میگن مجردی خوبه

خب خوب بود کسی سال مجرد موندم

الان میخام ازدواج کنم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
ازدواج نکنی اصلااااا   شغلت خوبه بنظرم خودت همینجور کار کن  زندگیتو ادامه بده  ...

همه چیزش خوبه فقط گیره خیلی گیذ میده

تو شرایطتت عالیه، اگه پسره ایرادگیره مشکل داره و قدرتو نمیدونه خودتو دست کم نگیر و شوهر به چه قیمتی ...

خب چکار کنم خواستگارخوب ندارم