2777
2789

سرفه امون پسرم را بریده 4سالشه متخصص هام نیستن عمومی هام شربت میدن بی تاثیر شربت دیفن شربت. پدی کاف اسپری سالبوتامول هم دادم بازم هست و زیاد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر به دختر4ساله من نصف آمپول دگزا داد و شربت کتوتیفن و سربت سالباتومال و آنتی بیوتیک

عزیزم دگزا چهار ماه پیش که اینجور شده بود نصف زد نباید زیاد دگزا زد عوارض داره ولی اونروز هم حالش واقعا بد بود الان یکم خفیف تره نمیخوام دگزا بزنم چرک نداشت گلوش آنتی بیوتیک نداد دکتر ولی شربت سالباتومال را اونروزم داد خوب بود به نظرت بدون نسخه میدن

عزیزم دگزا چهار ماه پیش که اینجور شده بود نصف زد نباید زیاد دگزا زد عوارض داره ولی اونروز هم حالش وا ...

آره دگزا عوارض داره

اگه زدی نزن دیگه

فکرکنم بدن بدون نسخه .نمیدونم صد درصد

الا بذکر الله تطمئن القلوب

از ده روز قبل عید پسرم از مهد ویروس گرفته هنوزم مریضه. سرفه وحشتناک داره تازه دو دوره آنتی بیوتیکم خورده. هممون ازش گرفتیم. انگاری داروها دارو نیستن و تاثیر ندارن

من خودم ریه حساس دارم . یه روسری تمیز نخی رو چند لا تا میکنم و میذارم روی سینم . ریه م گرم نگه داشته بشه . پرهیزم دارم لبنیات نمیخورم مگر شیر گرم . ادویه و ترشی نمیخورم.اب گرم زیاد میخورم.ازحمام که میام تاگوشام نم داره گوشه دستمال کاغذی رو لوله میکنم میکنم توگوشم و گوشمو تمیز و خشک میکنم شاید عجیب باشه ولی اینومورد اخر رو سرفه م تاثیر داره

از عطاری کمی شکر تیغال بگیر ، حشره داخلشو در بیار ، پودرش کن با شیر داغ و عسل بده بخوره چند بار  ...

شکر تیغال پودر شده مامانم داره بریزم داخل شیر موثزه؟