دختر_کورد۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1664 عنوان میخاد بیاد😍😁💃💃 863 بازدید | 31 پست شوهرم امروز میخاد بیاد مرخصیو دغدغه ی من اینه چطور رفتار کنم خیلی شیک و تو دل برو باشه(عقدیم هنو)، چ لباسی بپوشم کلا چ مدل مویی و...دیگ هرچی بلدین بگین(مخصوصا اونایی ک همیشه شیک پوش و مرتب ان بگن🤪)😘😅 1402/01/05 | 10:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34761 لباسای نو ات رو بپوش اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10476 رفتار ک ذوق فراوان و پریدن تو بغلش لباس اگه تنهایید لختی بپوشلاک قرمز بزن لباس زیرست بپوش کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
avaava عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 4133 نیاز نیست کارخاصی کنی فقط لباس شیک بپوش یه عطر بزن موهات هم دم اسبی بالا ببند ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
golbarg4358 عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 4515 ای جان به سلامتی😍هیچی برو حموم و بعدش تنت هنوز خوب خشک نشده اسپری مخصوص بدن بزن که عطرش بمونه لباس مرتب بپوش موهات دیگه خودت میدونی چی بهت میادفقط خوشبو و مرتب بودن مهمه
دختر_کورد۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1664 رفتار ک ذوق فراوان و پریدن تو بغلش لباس اگه تنهایید لختی بپوش لاک قرمز بزن لباس زیرست بپوش لباس زیر ست ندارم😂لاک قرمز ب دستام نمیاد، چ رنگی بزنم بهتر باشه؟
دختر_کورد۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1664 نیاز نیست کارخاصی کنی فقط لباس شیک بپوش یه عطر بزن موهات هم دم اسبی بالا ببند موهام کوتاهه😭😅
biivdvbnnnn عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 8163 ارایش ملیح موهاتو یه بافت شل از جلو بزن لباسای نو و خوشگلتو بپوش مسواک بزن حموم برو ناخنات و مرتب کنو لاک بزن یه ادکلن خنک و خوبم بزن همین و سعی کن مودبانع حرف بزنی و خیلی هی نخندی 🌿💚 یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
16tabasom عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1739 یه کت شلوار بپوش موهاتم اگه میتونی فر کن یه آرایش لایت خیلی نازه😅 اگه قدت کوتاهه خو کفش پاشنه بلند بپوش😅 شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌ خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
دختر_کورد۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1664 رفتار ک ذوق فراوان و پریدن تو بغلش لباس اگه تنهایید لختی بپوش لاک قرمز بزن لباس زیرست بپوش خخخبیاد خونمون اولش جلو بابام اینا ک نمیشه بپرم تو بغلش😅
دخترر_تابستون عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 274 سلام حموم برو موهای بدنتو بزن لباس نوهاتو بپوش مرتب منظم یه عطر خوشبو موهات اتو بزن ارایش غلیظ نکن بخند ک لایق ماه نیست غمگین باشد🌙🤍️
دختر_کورد۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1664 یه کت شلوار بپوش موهاتم اگه میتونی فر کن یه آرایش لایت خیلی نازه😅 اگه قدت کوتاهه خو کفش پاشنه بلند ... اتو مو دارم ولی فقط ی کاره س صاف میکنهچطوری باهاش موهامو فر کنم؟
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10476 لباس زیر ست ندارم😂 لاک قرمز ب دستام نمیاد، چ رنگی بزنم بهتر باشه؟ خخخخ خب هرچی میاد بت بزنلباس ست زیر حتما بخر بپوش خبادکلن یادت نرهموهات مرتب باشن اگه صافن باز بذار مرداموی باز دوس دارن کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
16tabasom عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1739 یه کت شلوار بپوش موهاتم اگه میتونی فر کن یه آرایش لایت خیلی نازه😅 اگه قدت کوتاهه خو کفش پاشنه بلند ... من تاحالا اینکارو نکردم تو ذهنم تصور کردم خشگل به نظر اومد😅🤣ی نکته خیلی مهم که خوشبو باشی شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌ خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓