2777
2789
عنوان

میخاد بیاد😍😁💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 31 پست
خخخ بیاد خونمون اولش جلو بابام اینا ک نمیشه  بپرم تو بغلش😅

خب پس چرا سوال میکنی. وقتی تنها شدین بپر خب🤣

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتو مو دارم ولی فقط ی کاره س صاف میکنه چطوری باهاش موهامو فر کنم؟

میشه بابا تو گوگل بزن😅

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
یه کت شلوار بپوش موهاتم اگه میتونی فر کن یه آرایش لایت خیلی نازه😅 اگه قدت کوتاهه خو کفش پاشنه بلند ...

تو خونه کت شلواربپوشه؟ 

موهای بدنم خیلی زیاده ینی الان برم حموم‌باید ۲ ظهر برگردم😂😅

خب اپیلاسیون میرفتی خاهر... اوایل خوب ب نظر بیا بعدا با پشم بگرد😂

خخخخ خب هرچی میاد بت بزن لباس ست زیر حتما بخر بپوش خب ادکلن یادت نره موهات مرتب باشن اگه صافن باز ...

چه ربطی به لباس زیر ست داره که هی میگی ؟

مگه میخواد باهاش رابطه برقرار کنه یا جلو خانوادش لختش کنه یا از در اومد بگه لباس زیرتو ببینم ؟؟؟؟چرا همه چیز و جنسی میکنی😐

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
موهای بدنم خیلی زیاده ینی الان برم حموم‌باید ۲ ظهر برگردم😂😅

وااااای دختر تو چقد رُکی😂اصلا مثه بعضیا خودتو نمیگیری ای فلان من کلا خوشبو ام کلا بدنم مو نداره کلا هر لاکی به دستم میاد🤣اینجوری نیستی

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
چه ربطی به لباس زیر ست داره که هی میگی ؟ مگه میخواد باهاش رابطه برقرار کنه یا جلو خانوادش لختش کنه ...

ببخشید پس با شوهرش تنها نمیشه

یعنی شما باشوهرتون روضه میخونید و چادرمیپوشید بروبابا

تو خونه کت شلواربپوشه؟ 

اگه با خانواده اره مشکلش چیه خدایی؟؟؟

ولی اگه با شوهرش تنهاس یه ش.ورت و سوت.ین بپوشه این مشکلش چیه؟😂😂

اگه با خانواده اره مشکلش چیه خدایی؟؟؟ ولی اگه با شوهرش تنهاس یه ش.ورت و سوت.ین بپوشه این مشکلش چیه؟ ...

🤣خب اخه برامهمونی رسمی کت شلوارمیپوشن ب نظرم شومیز دامن یا تاپ دامن بسته ب نوع افکارخانوادش بپوشه البته نظرشمامحترم

ببخشید پس با شوهرش تنها نمیشه یعنی شما باشوهرتون روضه میخونید و چادرمیپوشید بروبابا

اسی گفت میخواد بیاد خونشون خانوادشم هستن 

بیشتر به صورت دیدو بازدیده اصلا شاید تو عقد رابطه برقرار نکنن حالا گیرم بکننن یارو آنقدر هول نیست که حتما بگه ست باشه 

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
اسی گفت میخواد بیاد خونشون خانوادشم هستن  بیشتر به صورت دیدو بازدیده اصلا شاید تو عقد رابطه بر ...

والا🤣🤣🤣

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
🤣خب اخه برامهمونی رسمی کت شلوارمیپوشن ب نظرم شومیز دامن یا تاپ دامن بسته ب نوع افکارخانوادش بپوشه ا ...

بنظر من شیکه عزیزم،حالا هر جور نظر خودشه  من خودمم حتی بیرون تیپ های رسمی نمیزنم اما چون خشگله گفتم 

تاپ دامن یکم بده برای جمع خانوادگی  نه برای حجابش فقط برای مدلش

شومیز هم قشنگه یا کراپ با شلوار بگ

بنظر من شیکه عزیزم،حالا هر جور نظر خودشه  من خودمم حتی بیرون تیپ های رسمی نمیزنم اما چون خشگله ...

اگه زیاد شوهرش پلاس نیست خونشون بپوشه خوبه😁