2777
2789
عنوان

هرکی اشپزیش عالیه بیادسوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4816 بازدید | 214 پست
نخندخداسوسکت میکنه😄منظورم ازسبزسبزتیییره بود.اخه هروقت درست میکنم واسه من سبزکمی مایل به روشن درمیا ...

نه عزیزم سبزیتو زیاد سرخ نمیکنی که اونجوری میشه.با حرارت ملایم بذار سبزی سرخ بشه و رنگش از سبز روشن به تیره تغییر کنه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه لوبیاتو همون که ۲۴ ساعت قبلش خیس کرده بودی که نفخش بره کافی بود به نظرم نباید لوبیاتو جداگ ...

من همیشه مثل شمادرست میکردم ولی ایندفعه به حرف رفیقم کردم اخه قرمه سبزی هاش بی نهایت خوشرنگ وخوشمزس.لیموعمانی روازهمون اول بندازم تلخ نمیشه؟؟خب الان من لوبیام پختس گوشتمم قلقلی هستش نمیشه سبزیواخربریزم

[QUOTE=281497316]نخندخداسوسکت میکنه😄منظورم ازسبزسبزتیییره بود.اخه هروقت درست میکنم واسه من سبزکمی مایل به روشن درمیا ...[/QUOTE🤪🤪🤪🤪🤪

ن حالا جدی من قرمه سبزی هام توفامیل زبانزده 

من اول پیازداغ میکنم سبزی رو‌حسابی سرخ میکنم گوشتم‌تفت میدم ی قاشق رب انار ملس هم میزنم با لوبیا چیتی هم فقط درس میکنم ادویه هم حتمااا دارچین بزن با فلفل سیاه

یک ساعت مونده ب اماده شدن لیمو عمانی رو خورد میکنم پوست وهستشو میریزم دور بقیشو میریزم داخل قرمه سبزی اینم بگم شام بخوام بذارم ساعت ۱۲ظهر میذارم زیرشو کم میکنم تا ۸شب 

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
فکر نمیکنم جالب بشه اگه درست کردی خوب شد به ما هم اطلاع بدا من ‌که اگه تو قرمه سبزی دنبه نباشه شوهرم ...

تو نت سرچ بزن ،خیلی خوشمزه و جا افتاده میشه ،مامان من خیلی وقتا با قلقلی درست می کنه

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
اول اینکه لوبیاتو همون که ۲۴ ساعت قبلش خیس کرده بودی که نفخش بره کافی بود به نظرم نباید لوبیاتو جداگ ...

من برعکس شما همیشه سبزی رو اولش میریزم تا جا بیفته لوبیا رو هم جدا میپزم یه ساعت آخر اضافه میکنم که رنگ و روی قرمه رو نگیره  

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من همیشه باگوشت درسته درست میکردم.خیلیابهم گفتن گوظت درسته قیمه باهاش عالی میشه ولی واسه قرمه سبزی ق ...

مسخره ات کردن من که تا حالا ندیدم کسی با گوشت قلقلی قورمه سبزی درست کنن 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مسخره ات کردن من که تا حالا ندیدم کسی با گوشت قلقلی قورمه سبزی درست کنن 

حرم امام رضا قرمه سبزیش با کوفته قلقلی هست ،یک سرچ تو اینترنت بزن

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج

خانومای آشپز عکس های قرمه سبزیهاتون رو بریزید تو تاپیک فیض ببریم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔