2777
2789
عنوان

هرکی اشپزیش عالیه بیادسوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4816 بازدید | 214 پست

توی قرمه سبزیت یدونه هویج درسته رو ۴ قاچ کن بنداز توش

اخر که پخت تموم شد درشون بیار. جا میندازه قرمه سبزی رو

میشه لطفا برای شادی روح مادر بزرگ و پدربزرگم صلوات بفرستین🙂🤍اگه فرستادی ممنون میشم بهم بگی🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۳ یا ۴ بعد از ظهر بار کن تا ۹ شب عالیه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اییی گوشت چرخ کرده و قورمه سبزییی😑😑😑😑😑

آره عزیزم کوفته قلقلی میندازن داخلش ،حتی غذای حرم امام رضا هم قرمه سبزیش با کوفته قلقلی هست

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
میگه سبز میخوام بشه🤣🤣🤣

نخندخداسوسکت میکنه😄منظورم ازسبزسبزتیییره بود.اخه هروقت درست میکنم واسه من سبزکمی مایل به روشن درمیاد😂فک کنم چون یک کوچولورب میزدم ولوبیاموجدانمیذاشتم پخته شه

میگه سبز میخوام بشه🤣🤣🤣

😂بذار از گمراهی درش بیارم

قرمه سبزی باید دووجب روغن سیاه روش باشه🤐🤐

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
آره عزیزم کوفته قلقلی میندازن داخلش ،حتی غذای حرم امام رضا هم قرمه سبزیش با کوفته قلقلی هست

اهان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

سبزیو خیلی خوب سرخ کن. برای طعمش دوتا عصاره گوشت بره الیت اضافه کن. یه قاشق رب گوجه و نصف قاشق رب انار هم به سبزی اضافه کن. توش پرک لیمو عمانی بریز. من عصاره قلم فریز کردم میریزم تو قرمه سبزی قشنگ روش روغن میوفته. بعدش با حرارت کم بذار جابیوفته و غلیظ شه. آب و سبزی نباید از هم جدا باشن باید یکدست باشه. من این کارا رو میکنم و قرمه سبزیم محشره همه خوششون میاد

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
من همیشه باگوشت درسته درست میکردم.خیلیابهم گفتن گوظت درسته قیمه باهاش عالی میشه ولی واسه قرمه سبزی ق ...

فکر نمیکنم جالب بشه اگه درست کردی خوب شد به ما هم اطلاع بدا من ‌که اگه تو قرمه سبزی دنبه نباشه شوهرم اصلا نمیخوره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

اول اینکه لوبیاتو همون که ۲۴ ساعت قبلش خیس کرده بودی که نفخش بره کافی بود به نظرم نباید لوبیاتو جداگونه میپختی باید میذاشتی از ساعت ۱۲ ظهر تا موقع شام با گوشتت آروم آروم بپزه اینطوری خوشمزه تر بود . دوم اینکه من همیشه 1 ساعت مونده که خورشتمو خاموش کنم سبزیمو بهش اضافه میکنم اینطوری قشنگ روغن سبز پس میده همم اینکه سبزیمو تا حد سوزوندن سرخ میکنم

2790
2778
2791
2779
2792