هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
سبزیو خیلی خوب سرخ کن. برای طعمش دوتا عصاره گوشت بره الیت اضافه کن. یه قاشق رب گوجه و نصف قاشق رب انار هم به سبزی اضافه کن. توش پرک لیمو عمانی بریز. من عصاره قلم فریز کردم میریزم تو قرمه سبزی قشنگ روش روغن میوفته. بعدش با حرارت کم بذار جابیوفته و غلیظ شه. آب و سبزی نباید از هم جدا باشن باید یکدست باشه. من این کارا رو میکنم و قرمه سبزیم محشره همه خوششون میاد
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
من همیشه باگوشت درسته درست میکردم.خیلیابهم گفتن گوظت درسته قیمه باهاش عالی میشه ولی واسه قرمه سبزی ق ...
فکر نمیکنم جالب بشه اگه درست کردی خوب شد به ما هم اطلاع بدا من که اگه تو قرمه سبزی دنبه نباشه شوهرم اصلا نمیخوره
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
اول اینکه لوبیاتو همون که ۲۴ ساعت قبلش خیس کرده بودی که نفخش بره کافی بود به نظرم نباید لوبیاتو جداگونه میپختی باید میذاشتی از ساعت ۱۲ ظهر تا موقع شام با گوشتت آروم آروم بپزه اینطوری خوشمزه تر بود . دوم اینکه من همیشه 1 ساعت مونده که خورشتمو خاموش کنم سبزیمو بهش اضافه میکنم اینطوری قشنگ روغن سبز پس میده همم اینکه سبزیمو تا حد سوزوندن سرخ میکنم