2777
2789
عنوان

بیاین کمک🥲

171 بازدید | 21 پست

بچه ها من با رلم دعوام شد

بعد قرار بود تو ای ماه کارمون رو‌ درس کنه

یه سال باهاش بودم از فوشا و بدیاش نگم

یه هفته کات بودیم ولی وقتی برگشت خیلی مهربون شد

بلاکش میکردم التماس میکرد در بیارم

خیلی منو محدود میکنه با اینکه من به اون میگم جایی نرو گوش نمیده امروز هم سذ همین دعوا کردیم ک من حق ندارم با دوستام باشم ولی اون با دوستاش میره

اینک بگم سربازه تا هس سربازی خوبه ولی میاد مرخصی کلا منو یادش میره

امشب دیذم با دوستش حرف زده البته رو اکانتشم و منو ننداختم بیرون میگفت خیلی ازش سرد شدم و از این بلاک کروناس من دیگ هیچ تلاشی براش نمکنم یعنی بنظرتون خونوادش باز قبول نکردن یا اینکه مخواد حرص منو در بیاره منو به حرف بکشه؟

دوستشم گفت ولش دختر برات زیاده باید مننن ببره

بخدا سردرگمم شما یه کمک بکنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سردرگمی نداره بزارش کنار 

تو وقتی تو دوستی باهاش آرامش نداری. میخوای بعدش آرامش داشته باشی؟فرصت دوباره رو ازش بگیر لطفا. مگه چند بار قرار زندگی کنی؟ 

ولشکن..وقتایی خدمته چون سرگرمی نداره چون نمستونه درشه باکسی بره بیرون اره باتوخوبه چون وقتشووباتومیگ ...

من بلاکش کرپم

قبلا بلاک میکرپم فوری با شماره دوستاش زنگ میزد

ولی الان اومده مرخصی اون دوستش گفت ولش کن ارزش نداره و فلان باید دختره منتت رو ببره از یه طرفم امشب قرار بود با خونواده اش بحرفه یعنی اونا هم مخالفت کردن ک این ابجور کرد؟؟؟

من بلاکش کرپم قبلا بلاک میکرپم فوری با شماره دوستاش زنگ میزد ولی الان اومده مرخصی اون دوستش گفت ول ...

اره دیگه لابد ادمی که به حرف رفیقش گوش میکنه اصلا ارزش فکر کردنم نداره .اصلا ذهنتو درگیرش نکن.یه عمر زندگی شوخی بردار نیست ازاین ادم مرد زندگی درنمیاد .

گفت بخاطربلاک کردناازش سردشدم یعنی ازتو

عاره چون بلاک کردم یه مدت بعد امروز گفتم نرو فلان جا چون خودش منو محدود مکنه ولی من حق حرف زدن نذارم

الان میگفت به دوستش ک تزش سرد شدم دوستشم داشت مغرشو شستشو میداد ک ولش دختر برات زیاده و اینا

اونم میگفت حالم بده امشب تازه قرار بود امشب با خونوادش بحرفه گفت دیگ براش تلاش نمکنم بعنی اونا هم مخالفت کردن؟؟؟

اره دیگه لابد ادمی که به حرف رفیقش گوش میکنه اصلا ارزش فکر کردنم نداره .اصلا ذهنتو درگیرش نکن.یه عمر ...

خب میتونم فراموشش کنم؟؟واقعا دلم آشوبه حالم خوب نی مخوام خودمو بکشم دیگ شاید راحت بشم

عاره چون بلاک کردم یه مدت بعد امروز گفتم نرو فلان جا چون خودش منو محدود مکنه ولی من حق حرف زدن نذارم ...

شاید میدونه تو اکانتشی اینجورگفته فعلا بد ب دلت راه نده شایدازعصبانیت چیزی گفته توام چیزی ب روش نیار و نگو تاخودش ب حرف بیاد

خدایاشکرت...❤️

شاید میدونه تو اکانتشی اینجورگفته فعلا بد ب دلت راه نده شایدازعصبانیت چیزی گفته توام چیزی ب روش نیار ...

من ک بلاکش کردم

این مدت آخر خیلی میگیرم بود هرچی گفتم گفت باشه

در عوض یه سال تموم هر روز زجرم داد بعد گفتم نرو بیرون و رفت با اینکه اگ به من میگفت نمیرفتم و اون بین من و دوستاش اونارو انتخاب کرد

دوستشم داره شستشو مغزیش میذه هعی ک دختر برات زیاده و فلاان