2777
2789
عنوان

بیاین کمک🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 21 پست
خب میتونم فراموشش کنم؟؟واقعا دلم آشوبه حالم خوب نی مخوام خودمو بکشم دیگ شاید راحت بشم

چرا نتونی همچین ادمسو فراموش کنی اخه دختر جان این کجاش خوبه چه خوبی داره .وقتی حرف رفیقش روش تاثیرداره.وقنی گوش به حرفات نمیده هرکارمیخواد میکنه .اصلا بهش فکر نکن میخوای سرمسئله به ین پوچی خودتوبکشی کلا فرصت و موقعیت خوب برات پیش میاد.این ادم بدردزندگی نمیخوره..زندگی باهاش همش غصه و ناراحتی و استرس خودتو بدبخت نکن

من ک بلاکش کردم این مدت آخر خیلی میگیرم بود هرچی گفتم گفت باشه در عوض یه سال تموم هر روز زجرم داد ...

بقول دوستان براکسی بمیربرات تب کنه خوشش بیادخودش میاد .چن سالتونه شما و پسره

خدایاشکرت...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نتونی همچین ادمسو فراموش کنی اخه دختر جان این کجاش خوبه چه خوبی داره .وقتی حرف رفیقش روش تاثیردا ...

میدونم تازه یه سال تموم بهم فوش میداد

بعدش خونوادش چون مذهبیه فک مکنن من بی دینم و سر همین هر بار یه بهانه میارن

پسره خودش میگه اجازه نداری بعدا تنها حتی بازار بری

با اینکه من از خود تعریف نمکنم ولی ن چیزی کم دارم از قیافه ن از خونواده واقعا نمیدونم چیکار کنم

دختر دایم نصف زیبایی منم نداره با شغل ترین و پولدار ترین پسری ک میشذ گفت سه ساله دنبالشع و مث سگ منت میبره ولی من..

میدونم تازه یه سال تموم بهم فوش میداد بعدش خونوادش چون مذهبیه فک مکنن من بی دینم و سر همین هر بار ی ...

اینقد ارزش خودتو پایین نیار اینجوری شما به این پسره بهادادی هوا برش داشنه .ولشکن خلایق هرچه لایق به پسرا رو بدی استرشم میخوان..اصلا دیگه نه جوابشو بده نه کاری بهش داشنه باش میدونی چرا اون پسره دنبال دختر داییته چون کم محلش میکنه چون اینجوری بهش بهانمیده ..زیاد باشی زیادی میشی..دل میزنی ولشکن..اعتماد بنفستوببربالادختر .این خونوادشم که زاضی بشن فردا روز هزار جور سرکوفت میزنن بهت.ولشکن کلا فراموشش کن..روعزت نفستم کارکن گل

اینقد ارزش خودتو پایین نیار اینجوری شما به این پسره بهادادی هوا برش داشنه .ولشکن خلایق هرچه لایق به ...

میدونم چی میگی و این مدت آخر واقعا بی محلی کردم هر روز بلاکش میکرپم ولی اونقدر با شماره هایی دیگ زنگ زد روانیم کرد

دوتا مذهب متفاوتیم و چون من نماز نمیخونم از دید اونا کافرم

این ن ماشین داره ن شغل تازه دوتا خونه داره مال باباشه و به خواهر داره ک همه چی دست اونه بعد ایجور خودشو برا من میگیره حالا یکم قیافه داره اگ روبیکا داری بیا تا نشونت بدم ببین من سر ترم یا اون واقعا

میدونم چی میگی و این مدت آخر واقعا بی محلی کردم هر روز بلاکش میکرپم ولی اونقدر با شماره هایی دیگ زنگ ...

عزیزم اشتباه نکن واقعا داری خودتو تباه میکنی.کلا باهم نمیتونین کناربباین .بایدهم کفوبتشبن که ظاهرا از خیلی جهات متفاوتین پسری که هیج اختیاری ازخودش نداره بدرد نمیخوره..قیافه اگرممم داشته باشه بعد ازدواج تکراری میشه و اصلا ملاک نیست.نون توسفرت نمیشه مرحم دلت نمیشه.