چرا حالا آروغ با عطر پیاز لااقل با عطر یاس می نوشتی که آدم به فکر خودزنی نیفته
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
اره بچم تو اون چند روز همش، میرفته پشت درشون میشسته منتظرم بوده...
ما یکیشونو واگذار کردیم دیگه حتی نمیتونم برم توو اون اتاق💔
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
اخه داستان داره این کاربریم.ب نی نی یار گفتم منو بترکونی با اروق باعطر سیرابی برمیگردم مراقب باش.قول ...
چه حرکت هوشمندانه ای☹️😂
اره بچم تو اون چند روز همش، میرفته پشت درشون میشسته منتظرم بوده...
دلمو کباب کردی....من دوماه پیش با همسرم بحثم شد....لباس پوشیدم از خونه زدم بیرون....همسرم دنبالم نیومد....ولی این بچه اومد تا پشت در زوزه میکشید ...صداشو تا سرکوچه میشنیدم ....وقتی برگشتم از خوشحالی نمیدونست چجوری بدوه...یورتمه میزد 😂😂😂😂😂
وای خوبه نمیرسی.سیبلاشون دندوناشون وحشتناکه مخصوصا حالت حمله میگیرن و صدا درمیارن وای انگار شب اول ق ...
حالا یه چیز دگ با توجه به اسم کاربریت بگم😂😂 دهنشون هم خ بوی بدی میده چون غذاهاشون خ بدبوئه🤢 ببین هرگربه ای تو اون خانواده ای که هست خو میگیره دگ صمیمی صمیمی هم نشه ترسناک هم نیست وای دلم براش تنگ شد😑
حق داشتی .سگ ما بزرگ بود و نمیتونست جنب و جوش کنه واسه همین دادیم جای بزرگتر ولی دلم نمیخواست بره.تا یک هفته شبها زوزه میکشیده .من میدونم ما رو صدا میکرده 💔چه خوب که سگتو برگردوندی عزیزم