2777
2789
عنوان

اگه حیوون خونگی داری بیا🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 147 پست
وای ننه نگو .ازطرف من محکم بغلش کن و لپاشو بذار زیر دندونتو حساااابی فشارش بده .ا بهش بگم گوربای دیو ...

وای چه خوشت اومده هنوز عکس زشتشم گذاشتم 😍😍😂 صداش هم خ قشنگه به مامانم میگم صداش شبیه خامه همزده است😍😂😂

یک عدد چپی 

من خودمم....😂😂😂😂😂هنوزم همونجام

یادته بهت گفتم مامانم چون فامیلاش مذهبین نمیان خونمون مجبورم کرد واگذارش کنم اون موقع سه روز بود واگذارش کرده بودم یه هفته بعد پسش گرفتم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه خوشت اومده هنوز عکس زشتشم گذاشتم 😍😍😂 صداش هم خ قشنگه به مامانم میگم صداش شبیه خامه همزده ا ...

من فوبیای حیوانات دارم باور میکنی ازجوجه و پروانه هم میترسم ولی قیافه ی بعضی از گربه هاو سگارو دوستدارم یا تنبلن یا مظلوم 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
وای ننه نگو .ازطرف من محکم بغلش کن و لپاشو بذار زیر دندونتو حساااابی فشارش بده .ا بهش بگم گوربای دیو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مدل من ابراز علاقه میکنی 

اما به خاطر اسم کاربری وحشتناک چندشت باید مجازات بشی

🌈🖤⛵
یادته بهت گفتم مامانم چون فامیلاش مذهبین نمیان خونمون مجبورم کرد واگذارش کنم اون موقع سه روز بود واگ ...

عه...یادم اومد....اتفاقا تا فرداش غصه ی اون طفلکیو خوردم....فقط یه کسی که مخصوصا سگ داره...حال اون موجود رو درک میکنه....سگا حتی گریه میکنن وقتی ترکشون میکنی

خوب شد؟؟؟؟
من فوبیای حیوانات دارم باور میکنی ازجوجه و پروانه هم میترسم ولی قیافه ی بعضی از گربه هاو سگارو دوستد ...

اره باور میکنم چون مامان خودم هم میترسید هم الرژی داشت شب های اول پیش من می خوابید الان تو حال پیش مامانم 

یک عدد چپی 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 مدل من ابراز علاقه میکنی  اما به خاطر اسم کاربری وحشتناک چندشت باید مجاز ...

دلت میاد خدایی مجازاتم کنی؟؟دلم بشکنه کسی نمیتونه جلوی اروقامو بگیره ها😂

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
عه...یادم اومد....اتفاقا تا فرداش غصه ی اون طفلکیو خوردم....فقط یه کسی که مخصوصا سگ داره...حال اون م ...

سگ با بقیه حیوونا فرق داره..حس وابستگی شدیدش و عشق بدون چشمداشتش و خصوصیاتی که جایی ندیدم

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖