2777
2789

بچه ها من صدام برا خوانندگی و گویندگی خیلی خوبه از حق نگذریم و خب با یکی از دوستام ک چنل داره بارها هم خونی کردیم دادیم بیرون...

و حالا میخوام خودم کارای جدید خودمو بدم بیرون اما ی مشگل بزرگ دارم...

اینکه خب پیش دوستم ما یه تیمیم ک نوازنده و صدا بردار و همچی داریم...

اما من میخوام تیم خودمو دست و پا کنم دلیلش واقعا شخصیه...

حالا بگذریم میخواستم کمکم کنید ک ببینم چجوری موزیک اهنگامو اوکی کنم چون خودم بلد نیستم اهنگ بزنم و بسازم فقط میتونم بخونم ریتم بدم و خب فقط تو صدا قویم نوازنده ندارم...

با گوشی میتونم اوکی کنم؟؟؟؟ چجوری؟؟؟

منم میخونم اهنگ 

معمولا ملودی آهنگا رو از گوگل سرچ میکنم 

مثلا بزن آهنگ بی کلام فلان 

یا ملودی گیتار فلان آهنگ 

میاره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلاس گویندگی جایی رفتی؟

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
نوازنده هم نداشته باشی مهم نیس  یه تنظیم کننده خوب باید پیدا کنی صداتو براش بفرستی اون خودش بر ...

خب نگا هم نوازنده هم تنظیم کننده میخوام...

اینجا کسی هست؟؟

و اینکه با برنامه ای چیزی نمیشه؟؟

لازم باشه خودم میرم دوره هاشو میبینم

منم میخونم اهنگ  معمولا ملودی آهنگا رو از گوگل سرچ میکنم  مثلا بزن آهنگ بی کلام فلان&nbs ...

امتحان نکردم... تو اون اکیپ من فقط خواننده بودم هیچ نقشی تو تنظیم اهنگا نداشتم متاسفانه...

خب نگا هم نوازنده هم تنظیم کننده میخوام... اینجا کسی هست؟؟ و اینکه با برنامه ای چیزی نمیشه؟؟ لازم ...

عزیزم تنظیم کننده شدن به این راحتی نیس

اگه هدفت خوندنه تمرکز و انرژیتو بزار روی صدات و یه تنظیم کننده قدر هم پیدا کن که اونم توی کارش عالی باشه که در نهایت یه کار قوی بدی بیرون

عزیزم کلاس گویندگی جایی رفتی؟

من استعداد داشتم چون مامانم گوینده رادیوس... 

داییمم صداش خوبه و اینکه خب ژنتیکی بود ، رفتم کلاس برای پرورژش و بهتر کردنش تا الان ک واقعا نمیتونم دست رو دست بزارم از این قدرتی ک خدا بهم داده استفاده نکنم..

امتحان نکردم... تو اون اکیپ من فقط خواننده بودم هیچ نقشی تو تنظیم اهنگا نداشتم متاسفانه...

خب 

اگه میتونی هزینه کنی 

تنظیم کننده آهنگ پیدا کن واست ردیفش می‌کنه 

من خودم ی رفیق داشتم مجازی پسر بود تا قبل از ازدواجم واسم درست میکرد ولی بعدش دیلیت اکانت زدم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

من استعداد داشتم چون مامانم گوینده رادیوس...  داییمم صداش خوبه و اینکه خب ژنتیکی بود ، رفتم کل ...

عزیزم من هم خیلی به گویندگی علاقه دارم البته فقط برای قصه های شب که مربوط به کودکان هست.

میشه کمی راهنماییم کنید.

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید؟

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
راستی اسمت خیلی قشنگه😍

ممنونم عشقم 😍❤️

عزیزم تنظیم کننده شدن به این راحتی نیس اگه هدفت خوندنه تمرکز و انرژیتو بزار روی صدات و یه تنظیم کنن ...

مامانمم همینو میگه اما واقعا دست تنهام و اینکه برا یکی کار کنم درسته به عنوان خوانندم اما چ فایده وقتی از صدایه من برایه شهرت و بالارفتن یکی دیگه استفاده شه...

یا تنها ادامه میدم یا چنفرو میگیرم باهم بریم بالا ن اونارو بزارم زیرپام ک خودم برسم به بالا بالا ها