2777
2789
عنوان

دخترا پسرا

128 بازدید | 18 پست

من میخوام بدونم ب نظرتون لایق مادر شدن هستم یا ن

نگید اول شوهر پیدا کن نمیخوام اصلا بچه فقط سوالم جواب بدید. 

خب

. صبورم اما ادم عصبی هستم اما بروز نمیدم. 

2. ادم کاملا جدی هستم اما شوخی هم ب جاش دارم. 

3. سعی میکنم قانع کنم تا مجبور. 

4. شرایط مالی مناسبی داریم. 

5. پیش روانپزشک میرفتم و حدودا کاملا سالمم.

اینم بدیش ک شاغلم و شغلم رو نمیتونم ول کنم ب خاطر بچه، اما میتونم مثلا هفته ای دو سه بار برم نباشمم بابام میتونه جام بره

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا کافی نیست

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
نه نیستی

خب دلیل

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اینا کافی نیست

دلیل بگید

اینا کافی نیست

یعنی چ خصوصیاتی ب نظرتون باید داشته باشم

قطعا شما لایق مادر شدن هستید؛ و موقعی که بچه به دنیا میاد خدا جوری محبتش رو در دلت می ذاره که میگی ...

اون چراااااا اخرش فقط😂😂😂😭

مرسی عزیزم

یعنی چ خصوصیاتی ب نظرتون باید داشته باشم

میتونی درکش کنی؟

میتونی عین یه رفیق باهاش باشی 

اول رفیق بعد مادر؟

باید طبق زمونه جلو بری و بهش شکاک نباشی

بروز باشی

براش وقت بگذرونی 

یکاری کنی حرفاتو به خودت بزنه فقط

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
باید پیش بچه باشی ۲۴ ساعتی تا عادت کنه به سن خوبی رسید بری سرکار

مشاوره ها میگن مشکلی نداره سر کار رفتن 

عمه خودمم روانشاس بود میگفت مشکلی نداره

مخصوصا این ک کار منم جوری نیست ک نتونم ب ی روز دیگ واگذارش کنم، بالاخره هیچ مادری 24 ساعته پیش بچه نیست میتونم خوابه صبح زود برم کارام بکنم

بحث کار هم خیلی نیست، حس میکنم خیلی جدی و خیلی سخت گیرم

نسبت ب برادرمم خیلی سختگیری کردم حساسیت ب خرج دادم 

انصافاااااا دلتون میاد همچین موجودی تو زندگیتون نباشه؟؟؟؟ بگیییید

بچه نمیخوام

اره دلم میاد نباشه

چون دوسش دارم نمیخوام اذیت بشه توی این دنیا...