2777
2789
عنوان

دخترا پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 18 پست
میتونی درکش کنی؟ میتونی عین یه رفیق باهاش باشی  اول رفیق بعد مادر؟ باید طبق زمونه جلو بری و ...

بلهههههه

من تمام این کار هارو با داداشم کردم

همه چیزش ب من میگه

مادرم نداشته از اول پیش منه

دقیق متوجه میشم چی میگید

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بلهههههه من تمام این کار هارو با داداشم کردم همه چیزش ب من میگه مادرم نداشته از اول پیش منه دقیق ...

خب خداروشکر 

لایق مادر شدنی زیبا

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه نمیخوام اره دلم میاد نباشه چون دوسش دارم نمیخوام اذیت بشه توی این دنیا... 

من بنظرم شما فقط یک مرحله از زندگی اون بچه هستید و خوشبختیش دست شما نیست که می گید با وجود شما خوشبخت نمیشه. چرا اینقد خودتون رو دست کم می گیرید؟ 

بنظرم بچه شما یک چیز از شما می خواد و اون محبته. 

اگه بحثتون مالیه که از کجا می دونید در آینده آدم موفقی نمیشه؟ شهرت پیدا نمیکنه؟ اینجور چیزا که دست شما نیست. خدا جوری تقدیرها رو رقم میزنه که حتی فکرشو هم شاید نتونی بکنی

من بنظرم شما فقط یک مرحله از زندگی اون بچه هستید و خوشبختیش دست شما نیست که می گید با وجود شما خوشبخ ...

اگر من تمام زندگیش بودم شاید خوشبخت میشد

چون نیستم میگم

من دنیا رو نمیتونم قشنگ کنم

پس خوشبخت نمیشه

شاید فقط مادر خوبی داشته باشه

جامعه خوبی نداره

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...