2777
2789

یعنی خیلی چیزها برام ناراحت کننده است ولی فراموشش میکنم 

ولی حس میکنم دارم میریزم تو خودم 

یه مدت هم هست نسبت به آدما حس خشم و تنفر دارم 

ممکنه علتش این باشه؟

والا منم از اینکه عصبی ام بدم میاد اینجور نبودم قبل 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر آدما به جز خانوادم و عزیزام

سنگدل شدی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

دیروز کلی گریه کردم 

شاید دلیلش این بود که علی رغم بی احترامی از خانواده همسرم 

گذشت کردم و تلفنی با مادرشون تبریک سال نو گفتم 

اما پدرشوهرم صحبت نکرد و قرار بود بریم خونشون گفتند خبرتون میدیم و هنوز نگفتن 

دیگ نمی‌رم اضافه که نیستم یا دم دستی هر وقت گفتن بیا برم هر وقت گفتن نرم 

اینکه تو خودت میریزی خیلی بده.بعدا برات مشکل میشه

اگه فراموش میکردی و بیخیال بودی خوب بود

من برعکس شمام.فکر کنم تو این ۲-۳ هفته اندازه کل عمرم گریه کردم.البته تنها بروز بیرونی غمم گریه س وگرنه بقیه ش رو تو خودم میریزم.

اینا بعدا برامون صدتا مریضی میشه.هرچی ناراحتت میکنه بهش اعتراض کن.عصبانیتت رو نشون بده.هیچ کس مهم تر از خودت نیست

تو زندگی قبلیم هر چی اذیت میکرد و داد میزد فقط نگاهش میکرد اواخر 

اصلا حس نداشتم و قدرت جواب دادن 

فقط سکوت و گریه هم نمی‌کردم 

همینکه اومدم برای جدایی اونقدر گریه کردم با صدای بلند که داداشهامم باهام گریه کردند الهی دورشون بگردم هنوز یادم میاد به اشکهای داداشم اشکعام میاد الان هم اومد