2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چطور میتونه اینقدر بی رحم باشه، همه جا میگن پسرا بدن فلان هستن. ولی نمیگن دخترا هم اینطور هستن

چقدر من دوستش دارم چقدر عاشقش هستم بعد از دو سال گذاشت رفت💔💔😭😭

از همه جا بلاکم کرد😔😔 دیشب بعد از سه ماه که گذاشت رفت من رفتم دلیت اکانت کردم که از بلاکی بیرون بیام بهش پیام یدم😔😔💔 گفتم واقعا دلت میاد اینکار کنی باهام اونم جواب داد آره حتما💔😔😔

کسی که اگه خبری ازش نمیشد سریع بهش زنگ میزدم، شبا اگه انلاین نمیشد منتظر میشدم آنلاین بشه بعد برم بخوابم، صبح ها زودتر از اون بلند میشدم که صبح به خیر بگم بهش😔😔

چطور تونست اینکار کنه😔😔

من نه بهش خیانت کردم نه چیزی نه باهاش بد بودم همیشه درست رفتار میکردم گاهی نشد دیر جوابش بدم. هر چی میگفت به حرفش بودم

اخه چرا اینکار کرد باهام😔😔💔💔

ولی من همچنان دوستش دارم چقدر منتظر هستم برای یک‌ لحظه شده درست یاهام حرف بزنیم💔💔😔😔

من هستم شدیدا نیاز به  دردل دل دارم وگرنه یه بلای سرخودم میارم

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
واقعا چطور میتونه اینقدر بی رحم باشه، همه جا میگن پسرا بدن فلان هستن. ولی نمیگن دخترا هم اینطور هستن ...

بد بودن هم دختر داره هم پسر

اما از حرفات احساس میکنم تو عاشقشی اما اون یا نیست یا داره لج میکنه

بد بودن هم دختر داره هم پسر اما از حرفات احساس میکنم تو عاشقشی اما اون یا نیست یا داره لج میکنه

نمیفهمم نمیتونم حرفش باور کنم میکه دوستت ندارم چون کاری کرده باهام که دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم😭😔

واقعا چطور میتونه اینقدر بی رحم باشه، همه جا میگن پسرا بدن فلان هستن. ولی نمیگن دخترا هم اینطور هستن ...

فقط هر اتفاقی افتاده به این فکر نکن هیچوقت بلای سرخودت بیاری من توی این هفته خبر فوت دوتا از دوستامو پشت هم شنیدم الان فقط خدا حالمو میفهمه دارم دق میکنم

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔