2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم عاشقم شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13926 بازدید | 47 پست

نود درصد همین فکر هارو میکنن 

منکه چیز عجیبی ندیدم شاید بین درس برای اینکه خیلی خسته نشین از درس دارن شوخی میکنن و چیز عجیبی نیست!

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دوستتون ضعیف تر هست از نظر درسی،بخاطر همین بهش رو نمیده

ولی درکل بنظرمن ایشون به عنوان یه مشاور وظیفه دارن طوری برخورد کنن که ذهن شما درگیر نشه و تمرکز روی درس باشه نه اینکه عشق و عاشقی 

من مشاور پسر دیدم ولی اینقدر سنگین  و جدی برخورد میکرد که از ترسش به درس خوندن میومد آدم،درستش اینه بنظرم

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

من عکس شمارو دیدم واقعن زیبایید شبیه روس ها هستید مشاورم معمولا جوجه داشنجوهای پزشکین دیگه

مرسی عزیزم ولی مشاور انلاینه حضوری نمیبینمش

من شمالم اون تهران. از رو پروفایلم نظر میده ک تا نظر داد عکسامو پاک کردم اصلا خوشم نیومد. اینم یادم رفت بگم ک اصرار داره حتما تا قبل کنکور باید ی جلسه حضوری باهاش داشته باشم ک نکات مهم رو حضوری بگه درحالی ک اینم ب دوستم نگفته بود

بهترین کار اینه که جلسه های مشاوره با پدر یا مادرت بری که معموله و کار عجیبی نیست این آدم اگه قصدش ازدواجه جدی برخورد میکنه اگر هم مرض داره که خودش رو جمع میکنه و مشکلی پیش نمیاد اگر هم فقط فکر اشتباهرباشه مادلت زود متوجه میشه. در هر حال فکرت رو درگیر حاشیه نمی کنی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یاد یکی از همکلاسی هام افتادم که با دبیر فیزیک کنکورش ازدواج  کرد و طلاق گرفت اخرش.. کلا خودتو ...

من اصلا خوشم نیومد حس بدی گرفتم انگار با ی ادم هیز صحبت میکنم ولی اره کدوم پسری از لاس زدن بدش میاد. منم تو فامیلمون بوده یکی با استادش ازدواج کرده هنوز طلاق نگرفتن🤣

مشکوک میزنه اگه فکر میکنی داره حاشیه میره مشاور کنکورتو عوض کن رودربایستی هم نداشته باش 

راستش اخه سه ماه دیگ تا کنکور مونده ارزش نداره ریسک کنم

بعد کنکور بلاکش میکنم ولی

من اصلا خوشم نیومد حس بدی گرفتم انگار با ی ادم هیز صحبت میکنم ولی اره کدوم پسری از لاس زدن بدش میاد. ...

خیلی خیلی استاد معروفی بود

خبر ازدوجش کل دبیرستان های اطراف رو هم حتی ترکوند🤣

ببخشید اگه این دیوونه تو نباشی، بگا میره💕
اگه چیزیم باشه فقط به کنکورت فکر کن بنظرم الان وقت عاشق شدن نیست حالا شایدم ایشون منظوری داره شما به ...

با ایشون موافقم

اگر مورد مناسب و عاقلی باشه صبر می‌کنه بعد از کنکور شما پا پیش بذاره

اگرم چیزی بود بهش بگو من الآن تمرکزم فقط و فقط روی درس و کنکور هست ، اجازه بدید این برهه حساس رو به اتمام برسونم تا بعد بتونم روی مسئله زندگی مشترک و انتخاب همسر تمرکز کنم

عجله نکن هنوز خیلی فرصت پیش میاد.

اگه چیزیم باشه فقط به کنکورت فکر کن بنظرم الان وقت عاشق شدن نیست حالا شایدم ایشون منظوری داره شما به ...

عاشق کجا بود من خیلی ناراحتم از این حرکتش و منتظرم کنکور تموم شه بلاکش کنم اصلا دوس ندارم چیزی باشه من بهش اعتماد کرده بودم و فکر میکردم ادم درست و باوجدانیه

نود درصد همین فکر هارو میکنن  منکه چیز عجیبی ندیدم شاید بین درس برای اینکه خیلی خسته نشین از د ...

نه اخه بحث تفاوته. مشاور مشترک من و دوستمه رفتارش با من و دوستم زمین تا اسمونه تو تایپک مثال زدم 

شاید دوستتون ضعیف تر هست از نظر درسی،بخاطر همین بهش رو نمیده ولی درکل بنظرمن ایشون به عنوان یه مشاو ...

درسی ی سطحیم حتی ترازامون مثل همه تقریبا

با حرفت موافقم. مشاور باید ادم باشه.... 

عاشق کجا بود من خیلی ناراحتم از این حرکتش و منتظرم کنکور تموم شه بلاکش کنم اصلا دوس ندارم چیزی باشه ...

ببین من خودم توسال کنکورم عاشق دبیرم که مشاورم هم بود شدم واونم شد و ازدواج کردیم ولی ولی ولی خیلییی سختگیر بود روی کنکور  وهست😂💔شمام ک عشق واینا نسبت بهش نداری پس فورا بلاکش کن یا سرد جواب بده