2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم عاشقم شده؟

13919 بازدید | 47 پست

بچه ها اول از همه بگم ک نظر خودم اینه ک کاملا طبیعیه و هیییچی نیست ولی دوستم خیلی اصرار داشت که نه تو اشتباه فکر میکنی و چیزی هست سر همین قضیه اومدیم تاپیک بزنیم ببینم نظر بقیه چیه و حرف کی درسته

ی مشاور کنکور دارم ک مشاور مشترکه من و دوستمه. حالا مسئله اینه رفتاری ک با دوستم میکنه با رفتاری ک با من میکنه خیلییییییی متفاوته با اینکه ی پایه و ی رشته هستیم

براتون چندتا مثال میزنم، برای مثال وقتی با دوستم صحبت میکنه خیلی جدی فقط و فقط درباره درس صحبت میکنه و پنج دقیقه ایی قطع میکنه جوری ک انگار عجله داره ولی وقتی بامن صحبت میکنه با اینکه اصلاا ادمی نیستم ک بخوام بحث غیردرسی کنم یا گرم بگیرم اما مدام درباره تیپم باهام شوخی میکنه ک اره خیلی خوب تیپ میزنی یا درباره چهرم نظر میده، همش بحث رو میبره سمت اینکه غیرمستقیم ازم بپرسه چندتا خواهر برادر دارم همش اصرار داره با مامانم صحبت کنه و با اونم زیاد درباره من سوال پرسید و شوخی کرد. هر روز پیام میده ب بهونه های مختلف اول سوال درسی میپرسه ولی بعد بحث رو میکشونه سمت اینکه در روز چیکارا کردی بیرون رفتی با کی رفتی و...   همه ی اینارو سعی میکنه در قالب درس بپرسه ک کسی شک نکنه درحالی ک هیییچکدوم این اخلاقارو با دوستم نداره. منکه میگم چیزی نیست حقیقاتا وقتی دوستم گفت چیزی هست خیلی بهم برخورد و خواستم باهاش مشاوره رو تموم کنم نمیدونم چرا اما جز اون دستم ک ناراحت میشم تا اینکه بخواد خوشم بیاد

لطفا شما فقط نظر شخصی خودتون رو بگید بدون توجه ب نظر من و دوستم. ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد یکی از همکلاسی هام افتادم که با دبیر فیزیک کنکورش ازدواج  کرد و طلاق گرفت اخرش.. کلا خودتو درگیر همچین چیزایی نکن.. معمولا اینا از لاس زدن و..  بدشون نمیاد 😅تو دانشگاه موقعیت های بهتری خواهی داشت

ببخشید اگه این دیوونه تو نباشی، بگا میره💕

با دوستت موافقم

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹