بچه ها اول از همه بگم ک نظر خودم اینه ک کاملا طبیعیه و هیییچی نیست ولی دوستم خیلی اصرار داشت که نه تو اشتباه فکر میکنی و چیزی هست سر همین قضیه اومدیم تاپیک بزنیم ببینم نظر بقیه چیه و حرف کی درسته
ی مشاور کنکور دارم ک مشاور مشترکه من و دوستمه. حالا مسئله اینه رفتاری ک با دوستم میکنه با رفتاری ک با من میکنه خیلییییییی متفاوته با اینکه ی پایه و ی رشته هستیم
براتون چندتا مثال میزنم، برای مثال وقتی با دوستم صحبت میکنه خیلی جدی فقط و فقط درباره درس صحبت میکنه و پنج دقیقه ایی قطع میکنه جوری ک انگار عجله داره ولی وقتی بامن صحبت میکنه با اینکه اصلاا ادمی نیستم ک بخوام بحث غیردرسی کنم یا گرم بگیرم اما مدام درباره تیپم باهام شوخی میکنه ک اره خیلی خوب تیپ میزنی یا درباره چهرم نظر میده، همش بحث رو میبره سمت اینکه غیرمستقیم ازم بپرسه چندتا خواهر برادر دارم همش اصرار داره با مامانم صحبت کنه و با اونم زیاد درباره من سوال پرسید و شوخی کرد. هر روز پیام میده ب بهونه های مختلف اول سوال درسی میپرسه ولی بعد بحث رو میکشونه سمت اینکه در روز چیکارا کردی بیرون رفتی با کی رفتی و... همه ی اینارو سعی میکنه در قالب درس بپرسه ک کسی شک نکنه درحالی ک هیییچکدوم این اخلاقارو با دوستم نداره. منکه میگم چیزی نیست حقیقاتا وقتی دوستم گفت چیزی هست خیلی بهم برخورد و خواستم باهاش مشاوره رو تموم کنم نمیدونم چرا اما جز اون دستم ک ناراحت میشم تا اینکه بخواد خوشم بیاد
لطفا شما فقط نظر شخصی خودتون رو بگید بدون توجه ب نظر من و دوستم. ممنونم❤