2777
2789
عنوان

خدایا چرا خنده هامو گریه کردی؟😭😭😭🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 156003 بازدید | 1985 پست

تا میتونی برو سرمزار. حتی اگر میتونی هر روز برو سر مزار. فقط گریه کن. خودتو خالی کن... باید این غمو خالی کنی. تا یکم سبکتر بشی... 😔😔😔😔😔

همیشه پای چیزی که حقته بایست، حتی اگه مجبورباشی تنها بایستی،!!!
تسلیت میکم دوست عزیز  منم حالم چندان از شما بهتر نیست  ۱۱ اردیبهشت امسال دیگه قراره تو ا ...

دکترا مگه خدان...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزيزم چندسالش بود داداشت؟ 

متولد ۶۵ بود زن داشت

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
تا میتونی برو سرمزار. حتی اگر میتونی هر روز برو سر مزار. فقط گریه کن. خودتو خالی کن... باید این غمو ...

مزارش هزار کیلومتر ازم دوره😭😭😭😭😭لعنت به غریبی لعنت به این دنیایی که من دارم😭😭😭😭😭😭😭

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

روحش شاد 

عزیزجان هیچ کجا ب ما وععده زندگی صد ساله ندادن... برا همینم میگن تا هستن باید قدر بدونیم روزی ک بچم فوت شد رفتم قم و جمکران تو حیاط جمکران از خدا خاستم ب قلب من و شوهرم  اراامش بده بتونم این دردو تحمل کنم نگم واست چقد بی تابی میکردم... بعد جمکران اروم شدم خیلی اروم انقد ک گاهی میخندیدم.... همیشه دلم خوشه این دنیا ندارمش اون دنیا منتظرمه... هیچ تضمینی نیس ک من 90 سال عمر کنم... ادمی عمرش کوتاهه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
2790
2778
2791
2779
2792