2777
2789
عنوان

خدایا چرا خنده هامو گریه کردی؟😭😭😭🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 156000 بازدید | 1985 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش میگفتم خدایا منو قبل از همه ببر😭😭😭😭😭

وای. عزیزم🥺🥺🥺😭 بعضی وقتا فکر میکنم هر وقت از خدا چیزی میخوایم برعکسشو میده... منم هر وقت هرچی از خدا خواستم برعکسشو بهم داد.. نمیدونم حکمتش چیه... من میگم خدایا به هرکی اندازه ظرفیت روحش درد بده... بیشتراز اون آدم نمیتونه کشش نداره

همیشه پای چیزی که حقته بایست، حتی اگه مجبورباشی تنها بایستی،!!!
منم ۶۳ روزه داداش جوونمو از دست دادم.۲۶سالش بود فقط.بهترین داداش دنیا.حتی یبتر یادم نمیاد دعوامون شد ...

خدا رحمتش کنه😭😭😭😭😭دردی بدتر از این نیست😭😭😭😭😭😭😭😭ما هم هیچوقت دعوامون نشد همش شوخی میکردم باهاش😭😭😭😭

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

غم از دست دادن عزیزان خیلی سخته منم کشیدم هیچ وقت هم برام کهنه نشد .اینقدر فکر میکنم بهش .روزی نیست که یادش نیافتم . میگم الان دیگه چیزی نمونده ازش.از خدا کم پیش اومده چیزی بخوام .ولی ازش خواستم لحظه مرگم بتونم یه لحظه واقعی ببینمش .مطمینم مرگم شیرین خواهد بود اگر ببینمش .دنیا خیلی بی رحم و به درد نخور هستش .خدا بهت صبر بده .به من که نداد هر روز تو آتیش نبودنش می‌سوزم.

تسلیت میکم دوست عزیز  منم حالم چندان از شما بهتر نیست  ۱۱ اردیبهشت امسال دیگه قراره تو ا ...

کی بهت همچین‌چیری گفته....اردیبهشت...

پسر عمه منم شرایط خوبی نداشت....الان خانومش پسر دومش بارداره

۸ سالم بود داداشمو از دست دادم، الان ۱۹ سالمه و هنوز دلتنگشم:) خدا بهت صبر بده

وای چقدر بده😭😭😭😭خدا رحمتش کنه 

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
نمیدونم اعتقاد دارید یا نه ولی از ائمه بخواید واسطه بشن  خدارو چه دیدید شاید شد🙃

دلم نمیخواد توی این دنیا باشم و از این بابت هم ک قراره برم خوشحالم 

دیگه زجر دنیوی نمیکشم 

اما نمیدونم پدر و مادرم چیکار میکنن بعد نبود من....  

من هیچ وقت ب چیزایی ک از ته دل دوسشون داشتم نرسیدم زندگی بهم فهموند هر چی رو ک میخوام ب صلاحم نی 
خدا رحمتش کنه😭😭😭😭😭دردی بدتر از این نیست😭😭😭😭😭😭😭😭ما هم هیچوقت دعوامون نشد همش شوخی میکردم ...

خدا برادرت رو بیامرزه و بهتون صبر بده 

و به همه کسانی که عزیز از دست دادن.

هیچ حرفی نمیتونه از غمتون کم کنه 

ولی به این فکر کنید که زمان زود سپری میشه 

و همه مسافرن این دنیا 

حالا یکی زود میره یکی دیرتر ولی همه میرن 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
روحش شاد  عزیزجان هیچ کجا ب ما وععده زندگی صد ساله ندادن... برا همینم میگن تا هستن باید قدر بد ...

😢 😢 😢 کسایی که داغ اولاد میبینن قطعا جایگاهشون بهشته

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

خداصبرت بده عزیزم خیلی سخته ولی برای آرامش روحش قرآن بخون وکار خیر کن وهدیه کن بهش

این بهترین کاره اگه حق الناس گردنشه براش ادا کن 

بااین کارا هم اونو خوشحال میکنی وهم خودت آروم میشی

تسلیت میکم دوست عزیز  منم حالم چندان از شما بهتر نیست  ۱۱ اردیبهشت امسال دیگه قراره تو ا ...

دور ازجونت دکترا بیخود گفتن مگه خدان؟