2777
2789
عنوان

من فک کنم عاشق شدم💔🙂

180 بازدید | 10 پست

به خدا که خسته شدم ۱.۵ ساله که میشناسمش نمی تونم فراموشش کنم خودشم یک طرفس خیلی اذیت میشم الان ۲۰ روزه پیام ندادم کلا من پیام ندم سراغ نگیرم نمیاد آقا که یه حداقل احوالمو بپرسه الانم  قهر کرده دیگه پیام نمیده راحت فراموش میکنه خوشبحالش ولی من خیلیی دلتنگشم 

نمی دونمم چیکار کنم

خودمو سرگرم میکنم همش با آشپزی اینا ولی نمی تونم💔

کاش هیچ موقع باش آشنا نمیشدم ۱.۵ سالم من همش مایه گذاشتم از خودم که بام حرف زد یه جورایی دوس بودیم فقط حتی اون منو به عنوان دوستشم حساب نمی کنه به نظرم خودمو جلوش کوچیک می کنم ولی دست خودم نیس نمی دونم چمه🙁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتا اذیت نکون منم همین امشب میخواستم خودما بکش م ولی وقتی فکر کردم گفتم اگه بمیرمم برا اون فرقی نمیکنه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

خودتا اذیت نکون منم همین امشب میخواستم خودما بکش م ولی وقتی فکر کردم گفتم اگه بمیرمم برا اون فرقی نم ...

اره مهم میس واسش نه خودمو نمی خوام بکشم فقط چیکار کنم از سرم بپره خیلی تو عذابم

من‌دیدم‌ودقیقن‌مثل‌توآخرم‌رفت‌بااینکه او‌ن‌همه‌بی‌توجهی‌کردرفت‌ برای‌این‌جورآدمانبایدحتایک‌ثانیه‌غ ...

فراموش میکنم به هر حال نمی دونم واقعا یه جوریم 

اره مهم میس واسش نه خودمو نمی خوام بکشم فقط چیکار کنم از سرم بپره خیلی تو عذابم

هیق سخته ولی بدتر از یک عمر بدبختی 

#ﺷﻳﺷﻩ ﺍﻯ ﻛﻩ ﻋﺍﺷﻕ #ﺳﻧﮒ ﻣﻳﺷﻩ ﻗﻃﻋﺍً ﻣﻳﺷﻛﻧﻩ.

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜