2777
2789
عنوان

ملت چشون شده؟این چه وضعشه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش ی فیلم میدم یارو ب  دختره درخواست داد بعد مادر دختره ب دخترش میگفت مامان تو هنوز فرصتای دیگ برای بودن با ادمای دیگه رو هم داری تو هنوز باید از زندگیت لذت ببری  و فلان حالا دختره چند سالش بود؟ ۲۵🫥 بعد ما ایرانیا میگیم دخترو نگا ۱۹ سالشه ترشیده و فلان شده

منم دیدم کم و بیش انگاری واقعا جاافتاده ،ولی تو نی نی سایت واقعا عادی سازی میشه ،اصلا من هنگم

اصلا بهشون اهمیت نده 

زیاد جدی نگیر 

دوست پسرو اینجا مینویسن نامزد

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
تا حدودی باهات موافقم البته اگر همین نظر رو توی روابط دوستی دخترو پسر توی سن کم قبول داشته باشی چون ...

بخاطر تاثیر رسانه ها و بلوغ زود رس هست،و همین فرهنگی که ما داریم عادی سازیش میکنیم باعث شده که همه باهاش کنار بیان،من تا توی یه تاپیک میگم فلانی هنوز بچه است،یکی میگه خب خودش شوهر میخواد

من میگم اون عقل نداره،بزرگتراش که عقل دارن بهش بگن

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
عزیزم کدوم حجم؟  سن ازدواج تو کشور رفته بالا؟  من بجز نی نی سایت، توی اطرافیانم اصلا ازد ...

ما یه فامیل داریم روستا زندگی میکردن.۸تا دختر داشت یکی از یکی زیباروتر ولی ریز و جثه ی ظریف .خداشاهده ۸تاشون بین ۹تا ۱۲ سال شوهرشون داد😬تمامشون شب عروسی خودشون خواب بودن.یکیشون انقدری جثه ی ریزی داشت که تا سالها با چهارپایه زیر پاش قدش به گاز میرسید.همشون خونه شوهر پری شدن ...متاسفانه هستن همچین موجودات عجیب غریبی

.                                       
والا منم اینجا گفتم با ۲۶ سال سن تا حالا خواستگار نداشتم بهم انگ چسبوندن که یه ایرادی داری که تا به ...

ربطی نداره هرکیم بهت چیزی میگه شخصیت نداره،من دخترداییم 35سالشه خیلییی خوشگل و باشخصیته اصلا تو فامیل تو ادب و تحصیلات و‌خوشگلی تکه ولی مجرده،ربطی نداره پس باید بگم اره دخترداییم ناقص و معیوبه خواستگار نداره؟اصلا برات مهم نباشه حرفای مردم

والا منم اینجا گفتم با ۲۶ سال سن تا حالا خواستگار نداشتم بهم انگ چسبوندن که یه ایرادی داری که تا به ...

غلط کردن این حرف رو بهت زدن چه ادم های بیشعوری پیدا میشه من خودم ۲۵ ساله هستم خواستگارم داشتم مثلا تا حالا ۱۰ تا ولی هیچکدوم به درد نمیخوردن ای کاش اصلا نداشتم ادم یه خواستگار داشته باشه مناسب باشه فقط یکی از خواستگارم زشت بود اون یکی موهاش نارنجی بود اون یکی خانواده اش وحشی بودن...😅

ما یه فامیل داریم روستا زندگی میکردن.۸تا دختر داشت یکی از یکی زیباروتر ولی ریز و جثه ی ظریف .خداشاهد ...

توی روستا اره هستن ولی کمن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️