2777
2789
عنوان

ملت چشون شده؟این چه وضعشه؟😐

1121 بازدید | 51 پست

یه تاپیک میبینی دختر ۲۸ساله میپرسه چقدر شانس برا ازدواج دارم؟ تازه خیلی هم کمالات داره فقط از سنش دچار اضطراب شده😐😐😐😐

بنظر من حق داره چنین تردید هایی داشته باشه،چون اینقدر دخترای زیر سن قانونی ازدواج کردن و برای این روند شعف و ذوق دارن که آدم واقعا به خودش شک می‌کنه که سن ازدواج دقیقا کی هست،مدام با خودت میگی الان اکثر افراد دنبال دخترای جوون هستن پس من دیگه یه مهره ی سوخته شدم،🧘من فکر میکنم اکثر مردا پیرو انحراف پدوفیلیا شدن؛وگرنه این حجم از ازدواج دختر زیر سن قانونی توی قرن ۲۱ طبیعی نیست!

طرف میاد توی تاپیک میگه توی شونزده سالگی زاییدم😐چه جوری زاییدی آخه ؟، سواد اینو نداره که بدونه رشد و تکامل مغزی تا پایان هجده ادامه داره،پس اون موقع هنوز خودش توی رشد و تکامل مغزی  و عقلانی بوده  !اون مردا دیگه چقدر حقیرن که دنبال ازدواج با چنین افراد کم سن و سالی میرن،فرهنگ سازی از من و شما میاد پس لطفاً با عادی سازی دچار اضطراب یه دختر ۲۸ساله نشید🌝

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

عزیزم کدوم حجم؟ 

سن ازدواج تو کشور رفته بالا؟ 

من بجز نی نی سایت، توی اطرافیانم اصلا ازدواج زیر 22 ندیدم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم اینجا گفتم با ۲۶ سال سن تا حالا خواستگار نداشتم بهم انگ چسبوندن که یه ایرادی داری که تا به حال خواستگار نداشتی با این سنت وگرنه مگه میشه یه دختری هم تحصیلکرده باشه هم شاغل باشه هم روابط اجتماعیش خوب باشه ولی تا حالا خواستگار نداشته باشه 

دقیقا همین حرفارو چندین بار بهم زدن 

انگار دست منه که کسی ازم خوشش نمیاد 😐

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

تو فامیل ما زیر 30قفله😂

همون اخه تو فامیل ما هم من 22 بودم بقیه  همه بالا 😁به منم میگفتن بچه ای هولی.. 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزم کدوم حجم؟  سن ازدواج تو کشور رفته بالا؟  من بجز نی نی سایت، توی اطرافیانم اصلا ازد ...

منم دیدم کم و بیش انگاری واقعا جاافتاده ،ولی تو نی نی سایت واقعا عادی سازی میشه ،اصلا من هنگم

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای