2777
2789

بله

وجودِ دبیرم

و اینکه مگه من دو سال بعد رو دیدم ؟ شاید همه چیز خوب شد

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوضاع من درست نمیشه 😞😞مزاحمت دست بردار نیس اگر پایین نتونه پیداش کنه ی بلایی سر خودم میارم

منم فکر میکردم اوضاع درست نمیشه ولی صبوری کردم و شد 

خون ریزی حنجره، در اثر فریاد هایی از جنس سکوت! 
دیگه امیدی نیست… دور و برم شده پر ناامیدی پر خبر بد… مزاحمم دست بردار نیس اگر پایین نتونه پیداش کنه ...

من تو شرایط شما نیستم و مشکلات شما رو نمی دونم چیه ولی بالاخره یک راه نجات شاید باشه

از خدا میخوام کمکت کنه و سال دیگه همین موقع حالت خوبه خوب باشه و خوشحال باشی

آره، یه نقطه ای بود به خودم میگفتم اینقدر حالم بده که حتی نمیتونم از دخترم مراقبت کنم پس.... ولی خب ...

مث من😔

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

من تو شرایط شما نیستم و مشکلات شما رو نمی دونم چیه ولی بالاخره یک راه نجات شاید باشه از خدا میخوام ...

تنها بدبختی من مزاحممه یه عوضی که با ایدی های فیک میاد تهدید و اذیتم میکنه و میخواد من برگردم… هیچ جوره هم دست بردار نیست

رفتم شکایت کردم منتظر اس ام اس فتا هستم تنها روزنه امیدم همینه

✨🤍love me like you do
شما دلیلش چی بود دوست داشتی بگو

دلیل ک ادم زیاد داره برا هر موضوعی یا مساله ای یا مشکلی ممکنه کم بیاره حالا هر چی میخواد باشه ،ولی یا با شرایط کنار میاد یا یه راهی پیدا میکنه ،(مشکل مالی بود ک خیلی اذیت شدم ولی تونستم‌ از پسش بر بیام)

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه...
تنها بدبختی من مزاحممه یه عوضی که با ایدی های فیک میاد تهدید و اذیتم میکنه و میخواد من برگردم… ...

همی؟؟بزا گوه بخوره کلا یک مدت از گوشی دور شو ۶ ماه گوشی نداشته باشی طوری نمیشه گورشو گم میکنه میره

تنها بدبختی من مزاحممه یه عوضی که با ایدی های فیک میاد تهدید و اذیتم میکنه و میخواد من برگردم… ...

عزیزم هر دختری تو زندگیش از این مزاحم ها داشته 

حالا شما هم رفتید شکایت کردید قطعا پلیس فتا کمک میکنه نگران نباشید 

دلیل ک ادم زیاد داره برا هر موضوعی یا مساله ای یا مشکلی ممکنه کم بیاره حالا هر چی میخواد باشه ،ولی ی ...

خداروشکر

من ب مرحله ی رسیده بودم ک هیچی خوشحال وناراحتم نمیکرد افسردگی حاد😔خدابهم رحم کرد😔ب دختر بی کس وکوچولوم الهی چقد زجر کشید بچه م

همی؟؟بزا گوه بخوره کلا یک مدت از گوشی دور شو ۶ ماه گوشی نداشته باشی طوری نمیشه گورشو گم میکنه میره

هی خواهر نمیدونی که چه تهمت و افترا هایی زده چقد اذیتم کرده چقد تهدیدم کرده چقد ناسزا گفته😔😔😔انقدم بی وجودت به خودش گفتم من میدونم تویی بس کن زیر باز نرفت هیچ جوره میگه من نیستم

✨🤍love me like you do