2777
2789
مرسی عزیزم حرفات حالمو خوب کرد نمیدونی که روزی چند باز خودمو بابت این اشتباهی ک کردم و بهش اعتماد ک ...

فدات با قلب پاکت دعام کن😘😍

۵ سال دیگه افسوس میخوری ک چرا حال وروز خودتو الکی خراب کردی

دوست منم جفت تو بود با ای تفاوت طفلک شوهرم داشت هیچ گوهی نخورد دوس پسرش😍

موفق باشی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

مرسی عزیزم حرفات حالمو خوب کرد نمیدونی که روزی چند باز خودمو بابت این اشتباهی ک کردم و بهش اعتماد ک ...

راستی همه ادما اشتباه میکنن ودر زندگی حتی شده یه بارم اعتماد میکنن

اینو مطمین باش چون ادما احساسی عمل میکنن خودتو سرزنش نکن شبت اروم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات با قلب پاکت دعام کن😘😍 ۵ سال دیگه افسوس میخوری ک چرا حال وروز خودتو الکی خراب کردی دوست منم ...

دعا میکنم برات قطعا خیلی دلت بزرگه با حرفات بهم آرامش دادی😔❤️

راستی یبار با یکی از این اکانت فیک هایی که توی اینستا به اسم من زده بود زدم فراموشی رمز عبور دیدم اس ام اس رفت به ی شماره ای که دو رقم آخرش شماره اون بود!!! اسکرین شات های پیاماشم دارم کاش پلیس فتا بتونه کمکم کنه

✨🤍love me like you do
دعا میکنم برات قطعا خیلی دلت بزرگه با حرفات بهم آرامش دادی😔❤️ راستی یبار با یکی از این اکانت فیک ه ...

میکنه پلیس فتا سخت پشتیبان دختراس خدایی وپسرا شک نکن ازش خیلی میترسن

مگه نشر عکس الکیه؟؟؟مطمئن باش این کارو نخواهد کرد چون پاش گیره

درضمن اینستا پره عکس مث قبل نیست ک مردم عقده عکس داشته باشن

زن پسرداییم تمام لباس باز میزاره اینستا بقران ماها خانواده هامون قبلا سفت وسخت الان نه😍مراقب خودت باش یادت نره گوشیتو ب مدت ۶ تا ۸ ماه خاموش کنی بزاری کارتن وانباری بیین چطور خسته میشه وگورشو گم میکنه اون اذیت کردن تو براش شده لذت وسرگرمی 

..