2777
2789
عنوان

می خوام از کارم استعفا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 37 پست

امروز واسه چند ساله آینده تصمیم نگیر ،مرخصی زایمان تا یکسال داری بعدش وقت هست واسه تصمیم ،شاید شرایط جوری شد که حتماً بایستی کارکنی شاید او اون مدت که خونه بودی دیگه حوصله خونه نشینی نداشتی اونوقت چی؟

برو،مگه کارت پر استرس و مشاغل سخته؟  حداقل تا زایمان برو و مرخصی زایمان و بگیر، بعدشم ساعت شیر ...

روحیه م افت کرده فهمیدم باردارم. دیگه حالشو ندارم برم. نه کارم اداریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین کارو کردم پشیمون شدم.همش ۳ماه به زایمانم مونده بود.الان میگم کاش رفته بودم بعد از مرخصی زایمان تصمیم میگرفتم

من همونیم که بیشتر از همه اهمیت میدم و  از همه بی اهمیت ترم
منم همین کارو کردم پشیمون شدم.همش ۳ماه به زایمانم مونده بود.الان میگم کاش رفته بودم بعد از مرخصی زای ...

خب حتما اون موقع برلت سخت بوده دیگه. نشستی خودت بچتو بزرگ کردی. منت این و اونو نکشیدی

امروز واسه چند ساله آینده تصمیم نگیر ،مرخصی زایمان تا یکسال داری بعدش وقت هست واسه تصمیم ،شاید شرایط ...

مرخصی تا ۹ ماهه. شوهرمم تو قسط گمه. اینم از شرایط خودم

بعدها پشیمون میشی،حداقل چند ماه برو، نخواستی نرو

گاش اصلا سر کار نمی رفتم از اولش. اشتباه کردم به خودم ادن همه سختی دادم که الان ندونم چیکار باید کنم

خب حتما اون موقع برلت سخت بوده دیگه. نشستی خودت بچتو بزرگ کردی. منت این و اونو نکشیدی

من صاحب کارم ادم نبود.چند ماه تحمل میکردم شرکت عوض میشد.ولی اون موقع واقعا حالم بد بود تحمل اون شرایط رو نداشتم

من همونیم که بیشتر از همه اهمیت میدم و  از همه بی اهمیت ترم
مرخصی تا ۹ ماهه. شوهرمم تو قسط گمه. اینم از شرایط خودم

درست میشه گلم

شاید اصلا دلت بخواد بخاطر رفاه بیشتر بچه ات حتماً بری

حس مادرانه و در آغوش گرفتن فرزند خیلی چیزا رو عوض میکنه