2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 11334 بازدید | 81 پست

بعد از تخمک گذاری میشه معمولا ، ان شاالله که خیره ، خبری شد اینجا بگو 

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
دو بار به فاصله یکماه در میون برای سیکل میکرو اقدام کردم ، بدنم به داروها جواب نداد ، اصلا فولیکول ن ...

چند ماه پیاده روی کردی جواب داد وروزی چقدر؟پیاده روی تاثیرداشت؟

/بعد از هفت سال مامان شدم 🥺🥺ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ماه پیاده روی کردی جواب داد وروزی چقدر؟پیاده روی تاثیرداشت؟

دقیقا یکماه و نیم ، یعنی از پریودم شروع کردم ، تا وسطای سیکل بعد ، روزی یکساعت ، ۱۰ هزار قدم ، البته از ۶۰۰۰ تا شروع کردم ،آخرا دیگه من از شوهرم جلو میزدم ، میدویدم، ولی خیلی خیلی اثر خوبی داشت

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

شاید بعضی وقتا هرروز نمیشد ، یکروز درمیان 

بعدش که فهمیدم حاملم دیگه نرفتم

دوستان اومدم بگم امروز صب و الان بی بی چک مدیکور زدم هردو ظرف مدت ۵ دقیقه هاله ش بصورت خیلی محو مشخص شد ، چجوری بگم یعنی جای خط مثبت ملتهب شد جوری که میخواد صورتی شه ، وقتی خشک شد مشخص تر شد ، ان شاالله که خیر باشه ، بازم میام خبر میدم که تاپیک بی نتیجه نمونه

بی زحمت عکسشو میزارین

توعکس زیاد مشخص نیس،مخصوصا که اینجا کیفیت عکسو میاره پایین ولی دیده میشه

اخه بعد یه ساعت اعتبار داره؟    

روژان بعد یک ساعت اینطورا هاله میندازه فکر کنم. برا من همیشه هاله مینداخت. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بخاطر همون مطمین نیستم ، مدیکور دیروزی زیر ۵ دقیقه خطش مشخص شد ، حتی عصرم مجدد زدم اونم اونطور شد ، حالا باید صبر کنم ببینم واقعا درسته یا نه

تا خدا چی بخواد ، مرسی، شمام خبری شد بیا بگو ، راستی بی بی نزدی؟