2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 11332 بازدید | 81 پست
میخوام ببینم کسی بوده بعد یه ساعت مثبت شدن بی بی حامله بوده باشه؟

عزیزم مال شما انشالله که مثبته ولی من ماه پیش مثل شما بودم بعد یه ساعت خط انداخت سر موعدم متاسفانه پری شدم.به خودم کلی امیدواری دادم ولی خیلی خورد تو ذوقم.افسرده شدم

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
عزیزم مال شما انشالله که مثبته ولی من ماه پیش مثل شما بودم بعد یه ساعت خط انداخت سر موعدم متاسفانه پ ...

نمی‌دونم که ، حتما اشتباه خط انداخته ، حالا باید صبرکنم تا چند روز دیگه ببینم چی میشه

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مارک بی بی چک همیشه مدیکور و وندفو بهترینن ، بقیه اعتباری نیس، یعنی هستا. حساسیتشون کمه 

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

وای خدا ، یعنی کدومش درسته؟   

اره من تست زدم منفی بود نیم ساعت بعد ک خواستم بندازمش دور دیدم هاله انداخته الانم دخترم چهارسالشه

روز چندم پریود اینطوری شد؟

نه متظرم دو سه روز قبل پری دیگه هر چی خدا بخواد

جوابتو گرفتی؟

11 روز دیگه دارم     از روزی که هی احساس میکنی پری میاد ولی نمیاد و بعدش هم غافلگیر میشی ...

واس ۱۱. روز دیگه آزمایش نوشته؟

سلام خانوما من ی هفته بعد اقدام بی بی مدیکور زدم هاله کمرنگ انداخت الانم ی هفته دیگه تا موعدمه دیدم درد پریودی دارم بی بی مارک وندفو استفاده کردم دیدم قسمت تی یک خط کج انداخت و پر رنگ بود بعد کلا ناپدید شد و ی هاله خییلی کمرنگ فکر کردم که توهم زدم ب بی رو گداشتم تا خشک شه دیدم هنوز او خطه هست به نظرتون مثبته یا بی بی چک خرابه؟؟؟

که جهان رنج بزرگیست،نگارا تو بخند  
سلام خانوما من ی هفته بعد اقدام بی بی مدیکور زدم هاله کمرنگ انداخت الانم ی هفته دیگه تا موعدمه دیدم ...

سللام، میتونی عکسشو بذاری؟