2777
2789
عنوان

عروس هلندی

256 بازدید | 52 پست

سلام خانوما اینجا کسی عروس هلندی داره ؟؟

من ۷رور پیش یه عروس۶ ماهه گرفتم اولش حالش خوب بود قشنگ سوت میزد بعد دوسه رور به دستم عادت کرد ولی الان بی حال شده دوروزه درست وحسابی دون نمیخوره آب از وفتی اومده کلا نخورده 😭صداش یجوری شده کم شده صداش میخواد سوت بزنه انگار ناله میکنه 🥺کمک کنین چیکارش کنمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتماااا همین الان برش دار ببرش دامپزشکی 

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡      
الان نمیتونم که باید بمونه فردا 🥲

ممکنه خدایی نکرده تا ۱ ساعت دیگه بمیره...بلندشو ببرش هرجور شده

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡