2789
عنوان

محبت شوهر

408 بازدید | 25 پست

بچه ها یه دعایی چیزی کاری بگید شوهرم عاشقم بشه .میدونم منو دوست نداره رفتارش اینو نشون میده بی محلی میکنه بهم اهمیت نمیده اولویت آخرش منم .اگ ی دعای محبتی چیزی بلدید بهم بگید

یاودود

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ذکر یاودود بخون. بهش پیله نکن. براش زیاد اهمیت قائل نشو تا خوب شه. خودت و دوس داشته باش

اتفاقا خیلی بهش گیر میدم با کی بودی چرا به این زنگ زدی تو کاراش زیاد دخالت میکنم دست خودم نیس چون یبار خیانت کرده به همه چی بدبین شدم

اتفاقا خیلی بهش گیر میدم با کی بودی چرا به این زنگ زدی تو کاراش زیاد دخالت میکنم دست خودم نیس چون یب ...

ول کن ، رها کن بره ، ما خودمونم به خودمون تعلق نداریم ، خودتو اذیت نکن ، پیییییر میشی اون وقته که میگه پیر و بدرد نخور شدی!!!

ول کن ، رها کن بره ، ما خودمونم به خودمون تعلق نداریم ، خودتو اذیت نکن ، پیییییر میشی اون وقته که می ...

عزیزم شما اونی نیستی تو یه تایپیکی میگفتی بهت خیانت شده؟