2777
2789
عنوان

محبت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 25 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله همونم ، منم خسته ، ولی دارم رو خودم کار می کنم که دیگه غصه نخورم 

من بعد خیانتش داغون شدم منی که مهربون و شنگول بودم حالا هر کیو میبینم بدرفتاری میکنم و به همه چیز بدبین شدم به شوهرمم زیاد گیر میدم و غر میزنم 

عزیزم شما اونی نیستی تو یه تایپیکی میگفتی بهت خیانت شده؟

اخه میدونی منم مث شما ویه چیز طبیعیه بعد خیانت دیدن و همه مدل راه رو رفتم بازم نشد که نشد ، میخوام بی خیال بشم ، بچسبم به خدا حتما حکمتی هست که شوهر من اینجور بشه .حیف وجودم نیست بخاطر اشتباه بقیه رنجور بشه

من بعد خیانتش داغون شدم منی که مهربون و شنگول بودم حالا هر کیو میبینم بدرفتاری میکنم و به همه چیز بد ...

من درکت میکنم ، همه ی این  رفتار های شما رو کردم ، همه راهی رفتم ولی نشد ، تموم این حس ها طبیعیه ،بالاخره شوهرمون بوده وابسته بودیم ، ولی این وابستگی باید تموم بشه ، گریه و غر ، شک ، بی خوابی اولش طبیعی و حقمونه ولی ادامه دادنش اشتباهه دیگه بسه ، برای کی؟؟؟خودمون گناه داریم، چقدر رنج اشتباه بقیه رو بخوریم ، مسئول کار های خودت هستی ، اون راه رو خودش رفته خودشم برگرده نخواست هم برگرده یه حکمتی هست بالاخره ، خدا حتما یه چیر بهتری برات در نظر داره حالا هر چی خدا از همه چی آگاهه و ای دنیا رو با نظم خودش اداره میکنه و هر اتفاق که از نظر ما اتفاقه بد هست ولی خدا از همین طریق میخواد باعث رشد تو بشه ..بخدا پیر میشیم ولش کن تو رو خودت تمرکز کن ، خودتو دوست داشته باش ، خدا رو یاد کن همون برامون کافیه 

اتفاقا خیلی بهش گیر میدم با کی بودی چرا به این زنگ زدی تو کاراش زیاد دخالت میکنم دست خودم نیس چون یب ...

اشتباهت همینه خو. منم همین بودم دقیقا خیانت دیدم. ولی ب مرور یادت میره اوکی میشی. اول برا خودت ارزش قائل شو و رو اعتماد ب نفست کار کن. بعد با خودت میگی ب جهنم هرکاری کرد ک کرد 

بله همونم ، منم خسته ، ولی دارم رو خودم کار می کنم که دیگه غصه نخورم 

اصلش همینه. قرار نیست اشتباه و اون کنه غصه رو تو بخوری. اصلا محلش نزار. این ک بی تفاوت باشی صد درصد ب نفع جفتتون. آقایون خیلی بهشون اهمیت بدی فک میکنن ببخشیدا چی هستن.