2821
2789
عنوان

نفرین ناحق

417 بازدید | 34 پست

وقتی یکی در حق ادم یه کاری کرده که دل ادمو بشکونه بعد انقدر دلت بشکنه که نفرین کنی طرفو

ولی حقیقت ماااجرا رو فقط خدا میدونه که من تقصیرکار بودم یا اون ادما.....حتی خودمم نمیدونم که مقصر واقعی من بودم یا اونا.... این نفرین برنمیگرده به جون ادم؟؟🥲

زندگی ادم تباه نمیشه؟

قضیه واسه خیلییی وقت پیشه....

تازه نیست ماجراش....

این نفرینی که کردم حس میکنم چندین ساله دامن خودمو گرفته😭

شایدم وقتی دلم از رفتار اون ادما شکست تقصیر اونا نبود و خودم این وسط مقصر بودم ولی بی گناه اونارو نفرین کرده بودم و اونارو مقصر میدونستم.....

همش حس میکنم اون نفرین برگشته به جون خودم چندین ساله....

از اون موقعی که این نفرینو کردم به اون ادمااا یه روز خوس به جشمم ندیدم

همش توی گیر و دار عاطفی افتادم خودم

در حالی که کسایی که اطرافمن همهه شون خوش و خرم ازدواج میکنن و میرن سر زندگیشون

حتی اونایی که من فکر میکردم بدی کردن بهم و نفرینشون کردم

اونا هم حتی سر و سامون گرفتن....دیروز با چشمای خودم دیدم اینو....🙂

من اونوقت باید چشمم به در خشک بشه همیشه

در حالی که همه همسن و سالام سر و سامون گرفتن ولی من هنوز اندر خم یه کوچه گیر کردم

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نفرین برمیگرده ب ادم بهتره بسپاری ب خدا اینجوری بهتره🙂

اره که دیگه برگشته...چه گ.و.ه.ی بخورم؟🙂💔🥀

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
الان دیگه خودخوری فایده نداره بهتر سبک زندگیت رو تغییر بدی

چیکار میتونم بکنم؟💔

الان پنج ساله گذشته

الان فهمیدم هر چی بود زندگی خودمو گرفت💔

الان دیگه خودخوری فایده نداره بهتر سبک زندگیت رو تغییر بدی

چیکار میتونم بکنم؟💔

الان پنج ساله گذشته

الان فهمیدم هر چی بود زندگی خودمو گرفت💔

ببخشش

من خیلییی وقته بخشیدمشون

ولی الان مسئله اون نفرینیه که سرگردون مونده و خود منو گرفت....

هرچی بوده تموم شده تا کیمی خ امید با خاطرات گذشته  زندگی کنید اگه می تونید برید و از دل اون افر ...

تورو شون که نفرین نکرده بودم....

پشت سر بود....

الان اونا نمیدوونن و منم این وسط موندم با اون نفرینی که دامن خودمو گرفته....

الاان اره همینو میگم منم  ولی اونموقع اونارو نفرین کرده بودم چون اونارو مقصر میدونستم الان که ...

هعب

l Miss me 🙂🖤            به الاغ الماسم بدی،باز یونجه میخواد.بحثِ لیاقتِ🙂🖤    از چیزی ک میخای دست نکش🫀❤️‍🩹  💉 فکت : غر غر کردن دخترا رابطه مستقیمی به میزان علاقه اونها نسبت به اون شخص داره🙃🫂   چرا همیشه اونایی ک خیلیییی دوسشون داری ناراحتت میکنن؟!    انقد حوصله ندارم ک‌ همه رفتاراتون به درک:)       ولی معرفت فقط این ک میگف هیج کس جاتو نمیگیره با اکانت فیک مخشو زدم😔🤣🖐🏻  اگه دیدی یکی سر یه حرف کوچیک ازت ناراحت شد ،بدون خیلی دوست داره؛) همتون #فیکین یکی از دلایل آرامش من اینه ک مهم نیس دیگران چه فکری راجبم میکن اونا اگه بلد بودن یه فکری راجب زندگی خودشون میکردن . . . ! هم بد اخلاقم ،هم بی حوصله هم عکسام افکته به کسی ک بتونه تحملم کنه باید مدال داد😐🖐🏻#💚🌱

عزیزم مشکلات شما ممکنه ربطی به نفرین نداشته باشه. اینکه نتونستی سرو سامان بگیری ممکنه علتهای دیگه داشته باشه. الان خیلیا در شرایط شما هستن مثلا خودم. همه چیو بسپر به خود خدا

من خیلییی وقته بخشیدمشون ولی الان مسئله اون نفرینیه که سرگردون مونده و خود منو گرفت....

برو با طرفت حرف بزن... بگو چند ساله گذشته و من هنوز نمیدونم مقصر کیه 🤷‍♀️من شما رو بخشیدم شما هم من و ببخشید.. امید وارم خدا هم ما رو ببخشه 

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
2825
2823
2791
2779
2792