2777
2789
عنوان

نفرین ناحق

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 34 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هر دعایی بکنی خدا بر میگردونه به خودت ....

پس میسپردی به خودش بهتر بود🙂👋🏻

l Miss me 🙂🖤            به الاغ الماسم بدی،باز یونجه میخواد.بحثِ لیاقتِ🙂🖤    از چیزی ک میخای دست نکش🫀❤️‍🩹  💉 فکت : غر غر کردن دخترا رابطه مستقیمی به میزان علاقه اونها نسبت به اون شخص داره🙃🫂   چرا همیشه اونایی ک خیلیییی دوسشون داری ناراحتت میکنن؟!    انقد حوصله ندارم ک‌ همه رفتاراتون به درک:)       ولی معرفت فقط این ک میگف هیج کس جاتو نمیگیره با اکانت فیک مخشو زدم😔🤣🖐🏻  اگه دیدی یکی سر یه حرف کوچیک ازت ناراحت شد ،بدون خیلی دوست داره؛) همتون #فیکین یکی از دلایل آرامش من اینه ک مهم نیس دیگران چه فکری راجبم میکن اونا اگه بلد بودن یه فکری راجب زندگی خودشون میکردن . . . ! هم بد اخلاقم ،هم بی حوصله هم عکسام افکته به کسی ک بتونه تحملم کنه باید مدال داد😐🖐🏻#💚🌱
چیکار میتونم بکنم؟💔 الان پنج ساله گذشته الان فهمیدم هر چی بود زندگی خودمو گرفت💔

هرچی بوده تموم شده تا کیمی خ امید با خاطرات گذشته  زندگی کنید اگه می تونید برید و از دل اون افراد در بیا ید و طلب حلالیت کنید

کاربر آقا

شاید اصن ربطی نداشته باشه 

به خودت استرس وارد نکن 

مثبت زندگی کن از این ب بعد 

میدونی چیه آدم به هر چی اعتقاد داشته باشه اتفاق میفته جذبش نکن 

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
هر دعایی بکنی خدا بر میگردونه به خودت .... پس میسپردی به خودش بهتر بود🙂👋🏻

الاان اره همینو میگم منم 

ولی اونموقع اونارو نفرین کرده بودم چون اونارو مقصر میدونستم

الان که گذشته میبینم انگار همون نفرینی که کرده بودم به اونا برگشته زندگی خودم در حالی که اونا خوشبختن 

نه تنها اونا

همههه دور و بریام خوشبختن الا من....

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
شاید اصن ربطی نداشته باشه  به خودت استرس وارد نکن  مثبت زندگی کن از این ب بعد  مید ...

ببین اخه منم همینو میگفتم خب...؟

ولی وقتی توی این پنج سال نگاه میکنم میبینم اونا زندگیشون بهتر از قبل روی روال بوده تا منی که نفرین کرده بودم

همههه جور بلایی سرم اومده تو این مدت

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
@3573     @معرفت313    

سلام عزیزمممم خوبی ؟

حال دلت بهتر شد؟

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

سلام عزیزمممم خوبی ؟ حال دلت بهتر شد؟

سلام عزیزم باید جواب سوالامو پیدا کنم تا حالم خوب بشه🙂💔

سلام عزیزم باید جواب سوالامو پیدا کنم تا حالم خوب بشه🙂💔

ان شاءالله پیدا میکنی خانم گل از امروز روزی یک تسبیح کامل به نیت عاقبت بخیری و بخشش طرف بگو 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

ان شاءالله پیدا میکنی خانم گل از امروز روزی یک تسبیح کامل به نیت عاقبت بخیری و بخشش طرف بگو 

چه ذکری بگمم عزیزمممم؟؟؟

میشه بگی بهم😢😢😢

چه ذکری بگمم عزیزمممم؟؟؟ میشه بگی بهم😢😢😢

خوشگلمممم براش صلوات به نیت عاقبت بخیریش بفرست ان شاءالله که همه چی حل میشه 

خودتم دیگه بهش فکر نکن استغفار زیاد بگو

خوشگلمممم براش صلوات به نیت عاقبت بخیریش بفرست ان شاءالله که همه چی حل میشه  خودتم دیگه بهش فک ...

اره عزیزمم منم خیلییییی شنیدم از استغفار🥲🥲💔💔

اره عزیزمم منم خیلییییی شنیدم از استغفار🥲🥲💔💔

خب خدا رو شکر دیدو باز کن براش دعا کن برای خودتم خییلی دعا کن

خب خدا رو شکر دیدو باز کن براش دعا کن برای خودتم خییلی دعا کن

حس میکنم تا برای اونا دعا نکنم دعام درحق خودم مستجاب نمیشه🥲🥲