2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نانو انجام دادم راضی. ام

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

تاتو دیگه قدیمیه بیشتر پیرزنا میزنن . فیبروز طبیعی تر از همه ای

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

من میکرو بلیدینگ با قلم انجام داد(دستگاه نبود یه چی مثل خودکار که تیغ بهش وصل میشد)۶۵۰با ترمیمش.هنوز که کمرنگه نمیدونم کی قراره رنگش بیاد بالا بقول آرایشگر

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

میکروبلدینگ

اگر دنبال یه کار طبیعی و یک مجموعه حرفه ای هستید پیشنهاد میکنم  حتما برید مجموعه مریم حمزه ای

موادشون خیلی خوبه اصلا بد رنگ نمیشه من میکرو کردم خیلی راضی ام

جدا از کار حرفه ای ک انجام میدن برخورد پرسنل سالنشون ، امکانات سالن همه چی عالی بود. من با رضایت کامل از سالن خارج شدم

https://maryamhamzei.com

این آدرس سایتشون داخلش همه اطلاعات مربوط به شعبه ها (آدرس , شماره تماس , نمونه کارای پیگمنترای هر شعبه , هزینه خدمات و....) موجود

پاسخگویی فوق العاده ای دارن
من یکبار  10شب تماس گرفتم سوال داشتم جوابمو دادن