2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایتی ها خانوما همه پلیسن بپرس شاید جوابی برای سوالت داشتیم

وای عالی بود😆

میخواستم بپرسم که من شکایت کردم بابت ایدی های فیکی که دوست پسر سابقم درست کرده و باهاش تهدیدم میکرد و کلی تهمت و افترا

الانم چون تعطیله فعلا اس ام اس دادسرا نیومده برام

خیلی نگرانم پیداش میکنن؟ چند نفر گفتن فتا میتونه پیداش کنه

✨🤍love me like you do
میخواستم بپرسم که من شکایت کردم بابت ایدی های فیکی که دوست پسر سابقم درست کرده و باهاش تهدیدم میکرد ...

آره میتونن.

و حتماً پیگیری میکنن.

به راحتی هم پیداش میکنن نگران نباش

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
جدی میگی؟ اینجا فقط ادمو ناامید میکنن چن نفر گفتن پلیس رسیدگی نمیکنه به این چیزا 

نه بابا پیگیری میکنن.

مخصوصاً در مورد خانمها چون آزار و اذیت و مزاحمت زیاد شده پیگیری میکنن و تحویل مراجع قضایی میدن.

حتی اگر راضی نباشی از خانوادت هم مخفی میکنن. مخصوصاً مسائل تجاوز و اینارو 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

ببین از این موردا زیاد باید خودتم خیلی پیگیر پرونده ای ک درست میکنی باشی ینی ولش نکنی بدی دست فتا 

پیدا میتونن بکنن ولی اگ شماره هاش مجازی باشه کارشون یکم داستان دار میشه ولی میتونن پیدا کنن

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
نه بابا پیگیری میکنن. مخصوصاً در مورد خانمها چون آزار و اذیت و مزاحمت زیاد شده پیگیری میکنن و تحویل ...

ببین مزاحمت این اقا به جایی رسیده که خانواده من هم متوجه شدن 

میگه من نیستم خیلی وقیحه زیر بار نمیره ینی میشه پیداش کنن پدرشو دربیارن انقد پررو شده که برای اذیت من دست به هرکار میزنه که برگردم بعد با ایدی فیک میاد میگه من دخترم!!!الان باید باور کنم که این طرف دختره؟

✨🤍love me like you do
ببین مزاحمت این اقا به جایی رسیده که خانواده من هم متوجه شدن  میگه من نیستم خیلی وقیحه زیر بار ...

روش های زیادی دارن برای پیدا کردنش.

من که زیاد وارد نیستم. همسرمم قسمت فتا نیست. ولی خب خیلی شکایت های زیادی تعریف می‌کنه.

حتی به منم میگه اگر اتفاقی برات افتاد به من بگو شکایت می‌کنیم. اگر خودم بفهمم فکر میکنم خودتم میخواستی که خیانت کنی.

خلاصه اصلاً نگران نباش. پلیس نسبت بهت دیدگاه بدی نداره و شکایتت رو بررسی می‌کنه.

شمام هر چی شد زود بهشون اطلاع بده و پیگیر پرونده باش.

پلیس وظیفش پیگیریه.

من یبار از یه روستا به یه ماشین شک کردم زنگ زدم ۱۱۰، حتی اونم پیگیری کردن.

اونا ظیفه دارن حتی گزارش دروغ رو هم پیگیری کنند.

اگر مسئله جدی باشه زودتر دست به کار میشن؟؟ موضوع من ی مزاحمت ساده نیس. پلیس اهمیت میده اصلا به ...

در چ حده مبتونم بدونم؟

فک نمیکنم طبق مثل اینکه طبق سیستم کار میکنن

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
روش های زیادی دارن برای پیدا کردنش. من که زیاد وارد نیستم. همسرمم قسمت فتا نیست. ولی خب خیلی شکایت ...

خدا کنه پیداش کنن

فتا توی اینستاگرام دستش باز هست؟ من اخه با ی ایدی فیک تونستم دو‌رقم‌اخر شماره رو دربیارن ک شماره این عوضی بود پس اونا باید دسترسی‌شون خیلی بیشتر باشه؟

✨🤍love me like you do