2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر من. الان شیفته البته

میخواستم بپرسم که من شکایت کردم بابت ایدی های فیکی که دوست پسر سابقم درست کرده و باهاش تهدیدم میکرد و کلی تهمت و افترا

الانم چون تعطیله فعلا اس ام اس دادسرا نیومده برام

خودش منکر میشه که اون ایدی فیک ها برای اونه ولی من مطمئنم خودشه

خیلی نگرانم پیداش میکنن؟ چند نفر گفتن فتا میتونه پیداش کنه

✨🤍love me like you do
پلیس فتا این کار را انجام میده ،اونا از روی ای پی ،ایدی ها رو بررسی میکنن ،

چند نفر بهم گفتن میتونن با خود فتا هم صحبت کردم گفت امکانش هست

خیلی نگرانم داره زندگیمو بهم میریزه پلیس واقعا به این چیزا اهمیت میده؟

✨🤍love me like you do
ببخشید توی نیرو انتظامی هستن؟

ی همچین چیزی

ولی همسرم نیست

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
ببین از این موردا زیاد باید خودتم خیلی پیگیر پرونده ای ک درست میکنی باشی ینی ولش نکنی بدی دست فتا&nb ...

نه شماره های اینستاش با خط ایرانه

من حتی یکی از ایدی هایی که یکبار ساخته بود رو زدم فراموشی رمز عبور دو رقم اخر شماره خودش بود!

✨🤍love me like you do
نه شماره های اینستاش با خط ایرانه من حتی یکی از ایدی هایی که یکبار ساخته بود رو زدم فراموشی رمز عبو ...

پس پیدا میکنن راحت

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
ببین از این موردا زیاد باید خودتم خیلی پیگیر پرونده ای ک درست میکنی باشی ینی ولش نکنی بدی دست فتا&nb ...

اگر مسئله جدی باشه زودتر دست به کار میشن؟؟ موضوع من ی مزاحمت ساده نیس. پلیس اهمیت میده اصلا به این چیزا ؟

✨🤍love me like you do
چند نفر بهم گفتن میتونن با خود فتا هم صحبت کردم گفت امکانش هست خیلی نگرانم داره زندگیمو بهم میریزه ...

وقتی شکایت کنید ، و ثبت بشه شکایت ،پلیس موظف هست پیگیری کنه ، نگران نباشید

هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد،وای از این عمر که با میگذرد میگذرد
پس پیدا میکنن راحت

برخوردی باهاش دارن که دیگه دور و بر من پیداش نشه؟؟

اخه خیلی آدم پررویی هست خیلی خیلی الانم انقد وقیح شده هرکار بخواد میکنه منو آزار بده که من برگردم بهش

✨🤍love me like you do
اگر مسئله جدی باشه زودتر دست به کار میشن؟؟ موضوع من ی مزاحمت ساده نیس. پلیس اهمیت میده اصلا به ...

بزار کامل روشنت کنم پلیس به چیزی اهمیت نمیده بجز جریمه ها🤧😅متاسفم که نا امیدت میکنم.من رو یه نفر کتک زد جلوی پلیس اقرار کرد که دوست داشتم بزنم  اما کسی کاری برام نکرد متاسفانه.و این اقرارو حتی زحمت نکشیدن درج پرونده کنن☹️شاهدم داشتم اما حقم پایمال شد.

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
تماس گرفتم شمارش تو نت هست

عزیزم شنبه حضوری برو سر بزن