2777
2789

پنج سال باهم بودیم

خیلی الکی حرفمون شد و گفت میخام ازدواج کنم 

و رفت ازدواج کرد 

الان خبری ازش ندارم

با وجود اینکه خیلی بهم ضربه زد ولی روزی نیست که بهش فکر نکنم

چیکار کنم بهش فکر نکنم 😔

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم من خودم مرد هستم، ولی مثل یک برادر بهت میگم، ۷۰ در صد مردها دنبال شهوت وهوس خودشسون خیلی خودتو درگیر این مسائل نکن، هیچ عشق واقعی وجود نداره هم اش خیال، توهم 

حتما چیزی ازش داری یا شبیه اونو دیدی ک خاطره ش زنده شده.طبیعیه اتفاق بیفته  شایدم ناخوداگاه یادت کرده باشه که داری عکس العمل نشان میدی.بایدسعی بکنی بهش فکر نکنی وگرنه بیشتر میشه درگیری ذهنیت

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

باید با یه چیز یا یه کس مناسب، جای خالیشو پرکنین.

تا وقتی خلا وجودیش هست، همینه.😒

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!